Sunday, July 09, 2017

Кръчмарщина, въздигната в медиен култ




"Това е терористичен акт на анархокомунистите". Видях, че така се е олял всичкологът Илиян Василев във фейсбук днес по отношение на изгорелия кран край паметника "1300 години България". И, да, знам, че е абсолютна грешка, но реших да надникна по-надълбоко в това интелектуално сметище. Стипендиантът на "Америка за България" вилнее като алкохолик в евтин бар - "Да не мислите, че БСП ще поеме политическата отговорност!? Никога". И тъкмо човек мисли, че няма накъде повече блатната тиня да стане непоносима, разбира, че е се е лъгал. Василев продължава: "Но в случая има намеса на външна ръка - идеята е да се хванем за гушите. Македонски, черногорски сценарий".

Само да ви припомня - това са мозъчни антициклони, които се градят върху нищо. Няма заключение от проверките, няма официално становище, няма нищо. Имаме само един топъл въздух, една разредена воня, но това е хранителната среда за илиян василевците.
Истинският тероризъм всъщност е да четеш стенанията василеви. Това е естетическа обида и оръжие за масово поразяване на мозъчни клетки. Това е кръчмарщина, въздигната в медиен култ. Пак ще ви повторя - тази присъда се чете без никакви основания, без реални данни, без полицейско заключение. Този пич е обсебен. Ръцете го сърбят да издава присъди. Сърцето го влече да се държи като бесен прокурор. Ако такива като него взимат властта, вече съм убеден, лагерите ще бъдат отворени отново, но с идеята е, че това е евроатлантическа праведност. И заради това патетичните им думи са като невробиологичен токсин - предизвикват единствено гадене. 

Българската десница е умопобъркана и отдавна си реве за психиатрия. Тези свикнаха да рушат безнаказано и смятат, че действията им имат божествен оттенък. А всъщност, ако се замисля, те се толкова некадърни, че нищо не могат да направят като хората. Навремето бутаха Мавзолея 10 дни и го бутнаха със зор. Тоест - до доказване на противното моята версия е - патологична некадърност. И всъщност ето това е най-голямата заплаха за държавата :)

No comments: