Monday, January 08, 2024

ПП - автентичната тъпота и изкуствения интелект

 

„Продължаваме промяната“ отново избиха рибата и показаха какви политически иноватори и майстори на алабалата са. Пускат на своята страница патетично-фалшивата новина, че повече българи са се върнали у нас отколкото са емигрирали и я придружават със снимка, но генерирана от изкуствен интелект. 

Резултатът е като реч на Кирил Петков – знаеш, че си чул нещо, имало е произведени звуци, но смисълът е като нещо извадено от алтернативно измерение.

Проблемът е, че България в техните представи също е държава, която прилича на продукт на изкуствен интелект. 

Някаква безстрастна биомаса, която е дотолкова притъпена, примирена и зашеметена, че може да изтърпи всички лъжи, измами, мошеничества, Делян Пеевски и Тодор Тагарев.

Политиката им е като писана от ИИ – компилация от евроатлантическо лакейство, патологично лицемерие и смайващ дебилизъм.

А може би не съм прав да се гневя.

Съвсем нормално е партия, родена в епруветка да не познава нищо друго освен изкуствения интелект като политическа среда.

ПП и без това са като потьомкинско село (само фасада и безнадеждна кухота), така че и хората в техните представи са само комбинация от пиксели.

И, да, прав ще се окаже Тери Пратчет, който като дзен-мъдрец отдавна беше предвидил, че автентичната тъпота винаги ще надминава изкуствения интелект.

Ех, да беше жив да види ПП...

 

No comments: