Thursday, April 03, 2008

Най-култовото писмо до вестник "ДУМА"


Как един старец открива порното?



Преди време пуснах по-долния текст в един друг форум и за кратко това писмо обиколи цяла София. Видях, че и непознати за мен хора дори го коментират, разпространяват и тълкуват. 
Всъщност пуснатото тук писмо получих аз, старецът го бе адресирал лично до мен и след като прочетох текста, това ме възхити - веднага усетих, че държа бисер в ръцете си. Старецът бе избрал точно мен за публика на своята абсолютна социална невинност, което е супертрогващо. 
Не успях обаче да се преборя това писмо да излезе в ДУМА. Очевидно епохата все още не е в състояние да цени последните остатъци от времената в които мъжете се отнасяха към жените като към светици с ангелски крила.
Заради това днес с огромно удоволствие споделям тази уникална находка с всички. 
Четете, забавлявайте се и споделете какво мислите...



П О К А З Н О



Секс-телевизионно предаване по Б.Т.В.


Грозно, отвратително, безсрамно, дивашко!!!

Беше в събота срещу неделя, след полунощ. Неделя, 25 ноември т.г. Прибрах се късно, бях в завидно настроение. Сам бях, моите бяха на гости у снахата. Там пренощуваха. Включих телевизора, за да погледам нещо приятно по канал "Родина". Ядец! В любимия ми канал "Родина" течеше показна отвратителна секс програма. За първи път ми се случва да наблюдавам такова срамно предаване.

Гледах гола млада жена в унизителна поза. Друсаха Я двама тъпи мъжкаря. Двама! Единият, овладял горната част от тялото - бюста, лицето, косите... Другият се мяташе от пъпчето надолу, по бедрата до петите.
Двете изчадия друсаха жертвата си, както круша се друса в чужда овощна градина. Гледах като слисан сам на себе си думам - От това дърво плодородие нема да се получи! Мисля си и си думам - Телевизията дойдеда ни култивира с подобни предавания. Тя ни връща във времето на абуригените! За моето поколение сексуалният акт бе тайнство. Целувките - също. Публичните целувки напомнят на Юда Искариатски. Показните целувки и показният секс са порочни, срамни... Двама мъжкаря от юначния пол срещу... Никога не съм видял два петела върху една кокошка. Дори кокошката след като се раздели от петела с крилцетата си мигновенно прекрива бедрата...
Сърничката подскача, мами сръндака, води го към закътаното, далеч от чужди погледи. Дори Бруг Логан (в оригинала бе написано Волган) от сериала "Дързост и красота" примамва мъжете на Форестър по единично, а не групово.

Родната телевизия на 25 ноември в началните часове на нощта ни показва Перверсен, дивашки, Сексуален групов акт. По време на моята младост темата за свободната любов бе дискутирана по младежки събрания. По тази тема са спорили Владимир Ленин и Александра Колонтай. Паметна е позицията на Ленин в спора - Всеки извор не утолява жаждата на зажаднелия. Само водата от чистото изворче удовлетворява жадната душа. Водата от блататата е гадна, гнусна, защото вони... Спомних си за Ленин, за Александра - онова блатото за което Ленин разказва, видях го на екрана по БТВ, усетих блатния дъх, поставих чиста кърпичка пред носа, изключих телевизора.

На другия ден споделих всичко това с възрастната ми челяд. От тях научих, че имало телевизионен канал по който денонощно е излъчвана подобна програма в продължение на 24 часа. Телевизионна програма утвърдена от министерството на културата...
Боже мили - възкликнах, ако те има прибери го това министерство на нашата култура, срещни го там с нашите велики българки от 19 и 20 век като баба Илийца, баба Тонка Обретенова, баба Елена Вапцарова... нека дрогираното ни министерство на културата от кабинета на Република България там да чуят - Що е това сексуална култура, женска чест и моминско достойнство.

В наше време възрожденската жена беше култова жена. Жената през годините на Народна Република България бе стожер в семейството, ударничка в производството, строителка, героиня на труда. Мисля, че сдружените жени от наше време биха скочили като една срещу родната телевизия, срещу показната поквара, срещу показното друсане на нежния пол от обществото ни по време на прехода от Н.Р.Б. към цивилизования свят на 21 век.

Възмутен съм! Дали ще видя края на тази битова, духовна и всякаква разруха на Народна Република България на която отдадох младостта си, за нейното извисяване до нивото на авангардните нации по света.

С кипнала душа и болка на сърцето написах тези редове с надеждата, че някой ще ме чуе и ще се въведе рад в програмите на телевизията, особено в любимия ми телевизионен канал "Родина"

Дядо Борис Симеонов Гърнев, от дом "Илинден" в село Бойково, Пловдивско

25 ноември 2007 г.
(на някои места съм запазил авторския правопис)


2 comments:

Unknown said...

Нямам думи.... Бедния дедо се шашнал.... Ами в крайна сметка всичко което се сервира сега на децата е плод на действията на родителите им или хора от същото поколение. Въпроса е ние какво ще направим за нашите :)

Lubo Metodiev said...

Този човечец ако се сблъска с интернет няма да преживее и ден повече. Горкия, за Ленин се е сетил