Friday, February 14, 2014

Раздвоение на лудостите български




Реалността най-накрая изпревари моята графомания. Много време не качвах нещата си от ФБ, защото люлката на лудостта ме завъртя като протестър нелегален джойнт. Сега като ги чета накуп имам чувството, че това са свидетелства за някакво различно измерение. Не съм сигурен дали виртуалната лудост е в пълно съзвучие с обществената. Има ли раздвоение на лудостта?
Заради това няма да пиша нищо повече. Просто, както казваше Мирча Динески – разбивам с огромен чук оградата и ви разрешавам да надзърнете...




Питат Огнян Донев как е направил парите си и той отговаря (това е наистина): "Първият милион направих от близалки". Хахаха, винаги съм си мислил, че такова признание отива по-скоро на Цветелина Бориславова :))))


-----------------------------------------------


Много актуален виц:


Попитали Радио Ереван: Какво ще стане, ако Бареков и Реформаторският блок изпреварят ДПС и етническата партия остане извън парламента?
От радиото отговорили: Ще ви шибат същите продажници, само че с по-приемливи за населението имена.


--------------------------------------------------



Няколко неуверени мисли около скандала в парламента за това дали кампанията трябва да се води само на български език. Честно да ви кажа - нямам категорично мнение по въпроса. От една страна ми се струва правилно тя да се води само на български, от друга страна не мога да видя как ще рухне вселената или света, ако има и послания на турски. Турският език не е монопол на ДПС, нали? Това, което обаче ме притеснява е абсолютно непремерената реакция на "Атака" и на ГЕРБ. Ако си мислят, че с националистическо позьорство ще натикат ДПС в ъгъла дълбоко се лъжем. Колко пъти трябва да се настъпва мотиката, за да схванем, че когато ситуацията се истеризира докрай ДПС само печели, защото електоратът му веднага се консолидира и в деня след изборите всички се чудят ама как така номерът им пак мина. Не съм сигурен, че знам как трябва да се противодейства на това. Знам обаче, че всички досегашни начини са неправилни.
А широката фейсбук-публика реагира по най-баналният от всички начини - с такъв яростен хейт, че човек почва да се чуди къде дремят през останалото време тези канибалски страсти. Този пич Хафъзов, дето се обяви за последовател на Давутоглу, бил той турския министър или някакъв незнаен наш съгражданин, е пълен капут. Казвам го без притеснение. Но тези, които използват Хафъзов, за да напишат - "смърт на турците" и да точат ножове и плюнки са дваж по-големи капути. Такова е уравнението.


----------------------------------------------------



Някой трябва да издаде сборник с крилати фрази на Валери Найденов. Аз попълвам личната си колекция с този бисер: "“Факт” не идва от fuck, както май са убедени хип-хоп икономистите" :))))


----------------------------------------------------



Духът на Ким Чен Ир сигурно радостно се киска някъде из астралните измерения. Според думите на Цецка Цачева той е бил демократичен държавник, достоен за подписа Борисов. Духът на Ким Ир Сен пък сигурно плеска по темето духа на синчето си с думите: "Виде ли бе, капут, от тия холивудски филми, голем демократ ми се извъди..." :)))) На следващия протест очаквам демократичната общност да е с тениски на Ким Чен Ир - безсмъртният демократ :))


----------------------------------------------------


Спешно настоявам Русия да продължи олимпиадата в Сочи поне до края на тази година. Че като гледам резултатите от социологическите проучвания, десницата май пак ще е извънпарламентарна. Тогава сал едни тоалетни ще им останат за отдушник :)))


----------------------------------------------------


Кратка сводка на проклятията ми от днес:


Според проучване на Екзакта груп 57 процента от българите били за връщане на казармата. Тия 57 процента що не ходят да се гръмнат с "Калашник". Едно готино нещо донесе демокрацията на младите поколения и давай пак да ги връщаме в казармата. Аман.


Северна Корея. Странна, малка държавица, изолирана в собствената си тиха лудост. Но не разбрах как става така, че когато Боко подпише договор с нея - това е добре, издава демократичност, когато други подпишат - това е депресивно доказателство, че комунизмът се завръща от звездите под формата на корейски комунисти, които ще наводнят либералното ни отечество, отдадено на пазарната икономика.
А, да, казват, че Северна Корея била заплаха за световния мир. Аз лично като гледам картата на света виждам, че най-голямата заплаха за световния мир никога не я слагат в оста на злото. Да, говорим за единствената държава използвала някога ядрено оръжие във военни действия. Но вероятно това е пацифизъм


Чета, че Алгафари напускал АБВ. Леле, какво ли ще правят сега останалите трима като им се развали карето за белот :)))


Извинявайте, че злобях малко. Тези дни слушах една песен на Систем оф ъ даун и рефренът там е - "Не засядай в небето, когато си друсан". Тези дни имам чувството, че всички сме заседнали в небето и заради това ни е трудно да се ориентираме в земните реалности :))


-----------------------------------------------------



Не ми отива на бохемския стил, но тази вечер случайно се зачетох в "Изгубеният рай" на Джон Милтън и не можах да пусна книгата преди третата глава. И понеже говорим за епична поема мисля, че това е едно мини-чудо. Нямам представа какво е отношението на официалното богословие към Милтън, но в тази книга втората глава е пълен уникум. В нея се намеква, че има нещо като официален парламент на злите сили, където заседават и водят дебати същества като Сатаната, Молох, Мамон, Велзевул и обсъждат планове как да скофтят творението божие.„
Молох говори като представител на извънпарламентарната десница:


Не, елате по-добре да се сберем
с оръжия от адски бяс и пламък и завчас
в небесната висока крепост силом да нахлуем
и мъките си да обърнем в страховита мъст


Усеща се една тъга по изгубените небесни парламентарни банки и евтини обеди, която Милтън пророчески е усетил.


Велзевул от своя страна все едно е като икономист от Института по пазарна икономика:


Престоли, власти и царства, издънки на небето,
ефирни сили — или всички тези титли трябва
сега да изоставим и да се зовем от днес
князе на ада


А самият Сатана направо е като лидер на парламентарна група:


Ако натам си тръгнал, значи, вече си наблизо —
опасността не е далеч. Върви и се справи.
Погром, разруха и метеж — от тях живея аз. :))))



-------------------------------------------------------------


В коментар по чужди стени стигнах до драматичен политически извод. Хей, Бойко, не пускай Цветанов по бобслея! Недей! Последното нещо от което се нуждае България е албум с тъжни балади на Веселин Маринов за рицаря на светлината, който му е променил живота. Само си представете първия куплет от приозволна песен:


Едно престъпно братство
ме лиши от моето богаство,
кой, кой, кой гласът ми чува,
моята полиция със мене се сбогува :)))


-----------------------------------------------------------------------


Интересна особеност на медийния пейзаж. БТА прави грешка и пуска старо проучване на "Алфа рисърч" като нова новина. бТВ, които губят повече време да хленчат от горчивото предателството на Росен Петров, пък го раздуват като важна новина и ето как случайният зрител се оказва набутан в гъсто блато откъдето няма лесно излизане. Тъпо е да крякаш за честта на журналистическата професия, за нейните високоморални принципи, да организираш телевизионни съдебни процеси на тема "морал в професията", а после като камикадзе да причиниш на публиката нещо такова. И не важно дали е нарочно или просто е издънка. Пак е тъпо.


-------------------------------------------------------------------


Имаме новина! Икономистът Георги Ангелов призна, че България има проблем с бедността и то голям. Но, това не зависело от плоския данък. Според мен това е все едно да заловят доктор Менгеле с окървавени ръце, който да признае, че е станало нещо чудовищно, но да отрича, че брадвата в ръцете му е допринесла за кръвопролитието :))))


-----------------------------------------------------------------


Чета някакви клюки, че Обама изневерявал на жена си с Бионсе. И се замислих колко повече ми харесва Америка, когато техния президент чука жена. А не Ирак например :))))))


-------------------------------------------------------------


Ако Наталия Кобилкина направи партия се втурвам със скоростта с която протестър бяга от Лафка. Представете си само какво ще представляват партийните семинари на новоучредената формация. Лидеркате ще чете лекция на тема: "Фелациото - най-добрата социална политика". Или: "Какво би казала Йони за високите сметки за парно" (ако не знаете какво е Йони значи досега сте живели напразно). Или: "Как да ползваме даденото ни от бога Ферари, за да укрепим положението на България в ЕС". Само да подчертая, че под ферари госпожа Кобилкина често визира задните части на дамите. С други думи - не само декларация в ефир ще изчета, но дори и ще намекна, че съм имал пророческо политическо видение в коя партия да отида :))))))


----------------------------------------------------------------


Обичам, когато десните хокат БСП, че не е лява партия, а дясна. Ситуацията е парадоксална. Да хокаш някой за това, че прилича на теб вместо да скачаш до небето от радост като минимум означава това, че дълбоко в себе си знаеш, че идеите, които изповядваш са нередни. В този смисъл всяка дясна критика за това, че някой прави десни неща, аз възприемам като триумф на левите идеи :))))


----------------------------------------------------------------


С тази декларация обявявам, че напускам работата си като професионален фейсбук-безделник и се присъединявам към "България без сутиен" - истинската партия на промяната. Формацията, която ще отстрани дефектите на прехода като направими видимо всичко онова, което олигархията е криела от нас - циците на плеймейтките и на фолкпевиците. България без сутиен - партията на истинската прозрачност :))))))


------------------------------------------------------------------


Росен Петров отивал при Бареков. Телевизионната проституция в действие. Само ми е чудно кой и кога се е съмнявал, че това е възможно. Според мен това е естествен завършек на една изначална шизо-лудост на тоя пич. Демокрацията на дудуците е страшно нещо.


-------------------------------------------------------------------


Сетих се за едно стихче на Робърт Браунинг, което, разбира се, не съм открил в негова стихосбирка, а в книгите за Джийвс и Устър на Удхаус. Стихчето гласи следното:


Годината е в пролет
денят е в утро,
утрото е в седем,
хълмът е росен,
чучулигата е на клона,
охлювът е на тръна,
Господ е на небето,
всичко е наред със света!


Реших, че няма начин някакъв си Браунинг да ме бие по описания на съвършения свят и заради това сътворих собствена версия


Годината е в зима,
Камен Алипиев е в Сочи,
Протестна мрежа изтрезнява,
дори Антоанета Цонева все още
не е написала злобарски статус,
Проф. Вучков се пени от телевизора
Люба Кулезич размахва пръст.
Във фейсбук хората се трият,
никой още не ни е заплашил,
че ще ни метне неутронна бомба,
Господ е на небето
и най-вероятно
приготвя космически количества антидепресанти :)))



-----------------------------------------------



Днес за трети път ме наричат интелектуалец. Да не би да съм се събудил в алтернативна реалност?


--------------------------------------------------


Бойкотирам хейта за Сочи. Аз съм опиянен от светлини и възторг :))


--------------------------------------------------------



Ден за поезия и заради това се сетих за едно старо, тъжно, но иронично, декадентско стихотворение на Богомил Райнов от 40-те години. Не мога да издържа на порива да не го пусна:


Ще мине като вятър лек тъгата,
ще стихне шумният ни звездeн ден;
ще спре протестът, ще замре борбата –
и ти, и аз, любима, ще умрем.


Над гробовете кръстове ще сложат,
цветя от тенекия, кандила.
И ще потънат в грижи пак за кожата
роднините във черни облекла.


Къде ще бъде твоят гроб, любима?
Къде ще бъде моят труп зарит?
Със тифус ли за рая ще заминеш,
в скандал или в борба ще съм убит?


Кой знай. Кому ли трябва и да знае?
На кръстовете в черната гора
не бих могъл аз череп гол, омаян,
да сложа върху твоите ребра.


Сред гробищата вятърът ще вее,
ще зъзнат кръстове под ситен дъжд.
Тук никой нивга няма да запее,
не ще се смее никой ни веднъж.


Ще свети месец, остър като брадва,
ще зъзнат пожълтелите листа.
И само циганите ще се радват,
от гроба ни кога крадат цветя.


-----------------------------------------------------------



Трудно е човек да не се дразни от двойния стандарт. Сега вече чета мнения, че понеже американката Виктория Нюланд е казала "Майната му на ЕС!"(А буквално преведено - "да му го начукам на Евросъюза) в неформална обстановка, това било едва ли не израз на братска любов, топли чувства и дружеска емоция. Представям си какво щеше да се излее, ако някой бе записал Путин да казва: "Европейский союз - такая блядь". Щеше да има коментари как евразийския звяр не цени демокрацията, унижава свободата и презира просперитета, щеше да се намеква, че след тази реплика пак възнамерява да вкара "Пуси райът" в Наказателна колония и много други неща :)))


----------------------------------------------------------------


Криза на идентичност това е, когато американската агентура, която пребивава у нас като защитници на "европейския избор", трябва да оправдае това как една американска дипломатка казва "Fuck the EU"...:))))))


----------------------------------------------------------


С малкото момиченце на една колежка постигнахме консенсус, че пицата е най-доброто ядене на земята. Почувствах се почти набор на това четиригодишно създание, което очевидно като видя моята изящна 3D форма реши, че можем да направим лаф моабет за най-вкусното ядене по земята. С радост установих, че между мен и децата по отношение на храните няма различие - хейтим префърцунените неща и ценим всичко в което има толкова захар, че да убие цял един град. Само малкото девойче ми описа някаква мистериозна манджа - "балони с картофи и кетчуп" , която очевидно ще трябва да издирвам из мистичните ресторанти по земята :))))


------------------------------------------------------



Аман от бачкане! Източници близки до еволюцията твърдят, че маймуната се е нуждаела от труд, за да стане човек. Ама нали няма административен правилник на вселената в който да се твърди, че един път станала човек тя пак трябва да бачка като маймуна? Пък и номерът с труда е сработил веднъж, сега може би еволюцията иска да ни промени чрез пиене:)))))


-----------------------------------------------------


Напоследък чета мелодраматични анализи за генезиса и развитието на левицата в България след 1990 година. Всеки, който е захлебил хонорар от западна фондация се упражни по тази тема и то с типичния новговор, харектеризиращ се с прилагателни като "постокомунистически", "ортодоксален", "модернизация", "дискурсивен". Нито имам енергията, а вероятно и интелекта, за да проуча задълбочено мненията на анализаторите от седмия ден, но ако приемем, че лявото у нас е закостеняло, архаично, нещо, сравнимо с птеродактилите, то ми е чудно защо никой от експертите не се упражни по темата как така модерната, съвременна, уникална, изящна и стабилна десница за 20 години еволюция успя да роди Бойко Борисов, преди да се самоубие величествено и да остане вън от парламента. Та проблемът на България е всъщност, че по време на целия преход не само левицата се нуждаеше от модернизация, а и десницата и то повече дори от левицата. Десницата обаче избра да остане при птеродактилите и да гадае за бъдещето по звездите вместо да влезе в модерната епоха. Мисля, че на това се дължи тоталния проблем с кризата на представителството - трудно е да те представлява нещо, което живее в паралелно историческо време от тебе. И за десницата, и за левицата важи. Десните са с една идея по-прецакани обаче. Все пак сега е тръгнала да ги спасява Илияна Раева. Направо не искам да си представям...:)))


----------------------------------------------------------------



Ахахаха, страхотен арменски виц набарах в една статия на Димитри Иванов: "Агоп: Аз не съм слушал Пласидо Доминго, но е слаб певец, Гарабед ми показа как пее" :))))))


----------------------------------------------------


ГЕРБ са извадила култова позиция за доклада за корупцията. Цитирам: "Корупцията в България тръгва от бившите комунисти". Лелее, за първи път да съм съгласен с ГЕРБ, представяте ли си? Щото, ако не ме лъже паметта по-бивш комунист от Бойко Борисов май няма :))))))


--------------------------------------------------


"На мен фактите ми пречат да мисля". Проф. Андрей Пантев. Онемях от възхищение :))))


-------------------------------------------------------


Вчера гледах един репортаж на Елена Йончева за Украйна. Честно казано от българските дивотии съвсем не следя отблизо нещата там. И какво да видя - на така наречения Евромайдан господари всъщност са хората с маски, които никога не ги свалят, носят тениски с Бандера и които са направили катапулти и съскат заканително, че евреите пият кръвта на украинците, а пък руснаците в Украйна живеели като паразити. Всъщност вече изобщо не е ясно доколко парламентарната опозиция е в състояние да контролира този изблик на ненаситна ксенофобска енергия. Което не означава, че няма украинци с европейска психика и дух, които се борят за ценности, казвам само, че мътилката е довлякла хищните водорасли, които стават все по-силни от ден на ден. Опасявам се, че с Украйна ще стане същотото като с арабските пролети - когато първоначалният топъл вятър спре, идва истинското торнадо и то никак не прилича на розовия блян, който си градим за него.
Eдин от любимите ми романи е написан от руснака Анатолий Корольов и се казва "Змия в огледалото, скрито на дъното на кошничката в ръката на Червената шапчица, както тича през гората по вълчата пътека". Гениална книга в която се оказва, че главните герои всъщност са олимпийските богове, които бродят по изстрадалата земя. Сюжетът ми напомня за Украйна - ние виждаме едно, а всъщност всичко е съвсем друго, ама съвсем друго...



----------------------------------------------------------


Започвам да изучавам съвестно творчеството на Манол Глишев. Човек, ако иска да е истински психиатър на свободна практика, трябва да се посвети напълно на изследвания субект. Днес ще ви представя един поетичен опус от моята лабораторна единица. В този опус сигурно има тежка метафизика, висш постмодернизъм, дискурсивно натаманяване на екзистенциализма, но аз го разчитам единствено като елегия за болните бъбреци:


Много долна чернова за метафизическия кенеф на Владо


кенефът на владо е урок по религия
там е толкова ниско не можеш
да пикаеш с гордо вдигнато чело
ще си фраснеш главата
затуй се навеждаш следиш
внимателно златния дъжд
не се разсейваш по даная
смиряваш се с наведена глава
освен ако не си ударил две-три в повече
тогава струята ти става мощна
заставаш две стъпки по-далеч
главата ти попада в капандурата
и вече не е гордост не е нагло
а просто зяпаш весело към слънцето
обаче невнимателно опръскваш
ти що не гледаш де пикаеш бе


-------------------------------------------------------------



Замислих се, че ако има Небесна и Висша Сила, Първопричината на първопричините, то не следва да си я представяме като прокурор или учен, а като рекламен гуру с визионерски наклонности. Пейзажът на вледеняващата неделна сутрин с ветрове, които могат да отнесат дори преял депутат е създадена като реклама на топлите юргани и прелестите на съня. Пейзажът - силно слънце, тропически остров, мулатка по бански в далечината и вълнички сини като бельо на моделка на "Пентхаус" със сигурност са били изобретени да вдигнат продажбата на уискито и пурите. Но, най-вече съм убеден, че създаването на Манол Глишев (психопротестърчето, дето иска да троши глави на полицаи и да пали парламента) е било ефектен трик да се увеличи продажбата на боксови ръкавици и огнепръскачки...:))))))


------------------------------------------------------------


На 82 години почина дядо. Тих, скромен, отдаден и светъл човек. Той и баба станаха членове на БСП през 1990 година, когато много хора бягаха от там. Само на 17 години отива да строи прохода на Републиката с първата бригада. Той е човекът, който пуска електричество в своето село Съдийско поле и заради това винаги съм се шегувал, че той е истинският господар на светлината, вестител на промяната. Целият му живот след това беше посветен на електрификацията, на строежите, нямаше обект на Строителни войски, който да не е посетил. През ръцете на дядо мина онази модернизация на България, която сега се опитват да твърдят, че не се случвала. Преди време един старец в Перник, горе-долу набор на дядо ми каза, че хората, родени в периода 1930-1940 са най-"патеното" поколение. Те построиха една страна, отдадоха си живота си за нея, а после видяха как я сриват пред очите им. Никога няма да свикна с това да се разделям с хората, които означават нещо за мен, но, мамка му, дори и когато ми е най-тъжно, в мен все пак остава някаква радост от това, че, ако днес мога да виждам някакъв хоризонт, то е, защото преди мен е имало точно такива хора като дядо.


---------------------------------------------------------------


"Най-първото, на което учат студентите в Харвард, е как да спазват всички закони и пак да бъдат най-големите престъпници на своето време". Кърт Вонегът, "Затворникът". Велиииик! :)))))


------------------------------------------------------------


Сутринта - вятърът върлува в Подуяне като неолиберал в латиноамериканска държава, навън минус 10, усеща се като минус 20 (а през 1989 година глобалното затопляне още не беше прецакало напълно нещата и щеше да се усеща най-много като минус 11) и старият репортер закрачи из снега като древния норвежец Руал Амундсен в търсене на митичния Южен полюс на планетата и с тайната надежда да изпревари експедицията на Робърт Скот. Най-накрая митологичната дестинация (разбирай спирката на тролей номер 1) бе достигната, но тогава нивото на политическия градус преля чашата. В тролея тези минус 10 се усещаха поне като минус 25 и ватманът по едно време вика - "карат ни да пестим от топлото, нека Тия (това е универсално обобщения на всички зли сили натоварени с власт) да дойдат тук и да студуват и тогава да ни карат да пестим" и напук на властта пусна радиаторите. Изпълних се с едно топло усещане за мини-революция. Беше хубаво. :))


------------------------------------------------------------


Първо правило, когато работиш с жени в една стая - никога не си оставяй ФБ-то включено, хахаха :))) С други думи, ако утре пак четете, че съм се записал в АБВ, може би някой от вас, гадове такива, ще се смили над мен и ще ми прати билет за Хавай, за да си лекувам разстроената нервна система с мулатки :))


-----------------------------------------------------------------


Тези - демократичните, извисените, либералните, европейците, жертвите на тиранията на медийните бухалки - сега са отпочнали много гнусна кампания срещу Маргарита Попова, защото тя (о, безобразие!) си е позволила да перне любимата дъвка на "бляскавите" ел-президенте през ръцете. "Бивол", разбираш ли, които се правеха на непоклатим стожер на истината, са извадили някаква снимка на манифестация от миналото и твърдят, че на нея била Попова. По същата логика мога да твърдя, че жената на нея е и Лили Иванова. Значи, когато гнусотиите ги правят извисените, те не са гнусотии, така ли? Целият кръг "Капитал" е почнал да пуска отровното жило срещу вицепрезидентката, Ивет Добромирова се е разсъскала и, признавам си, не стреляйте срещу мен, досега почти не съм забелязвал, че имаме вицепрезидентка, но сега съм на път да й направя фен-клуб.


-----------------------------------------------------------------------


Ааааааааа, култово: "Пернишко семейство пристигна на екскурзия в Украйна и така и не можа да разбере на кое му викат "безредици"...:))))))))))))


----------------------------------------------------------------


Уважаеми сънародници, дами и господа, другарки, от името на това, че звездите ми говорят и духът на Ванга редовно ме навестява да праснем по един малък коняк, се чувствам оторизиран от извънземната общност и от Върховният комисариат на Марс по въпроса за прелитащите метеорити да предложа на вашето внимание една основна тема за референдум:


1. В каква поза българският европеец трябва да спи с жена си?


Чувствам се длъжен да дам и възможните отговори:


А) Поза "Дистанционното е в мен, сега прави каквото искаш"


Б) Поза "Пропорционалната ми листа се нуждае от нови лица"


в) Поза "Аз гласувам мажоритарно да викнем и съседката"


Г) Поза "Давай да бързаме, за да не ти загори мусаката"


Времената днес са мракобесни. Без геополитически ориентир за възможните пози, ние ще станем лесна плячка на безразборния евразийски секс и петата колона на Путин ще нахлуе без сутиен тука, за да развали неолибералните ни устреми. Гласувайте, братя и сестри! :)))


--------------------------------------------------


Човек за малко излезе от ФБ-то и като се върне какво да види - ел президенте е излязъл от стазисен сън и предложил референдум за задължителното гласуване. Аз предлагам пък друга тема - референдум за задължителното черпене. Видиш ли някой в кръчма - да си задължен да го почерпиш. Именно това ще осъществи единението в разделената нация, а и ще покажем, че когато сме заедно спекулативната цена на ракията не ни плаши...Вън от бъзика, ако има такъв референдум аз ще гласува "против". Аман от задължителни работи. Представете си, че ви задължат да четете всички статии на Калин Янакиев, че нали на третия ден ще се опитате да прегризете половината от жълтите павета. Така че - долу задължителното гласуване, да живее задължителното черпене :)))


--------------------------------------------------------

Влетях в книжарницата като фолкпевица в офис на "Пайнер" само след като видях, че са превели и пуснали нова книга на Сафон. С треперещи ръце си я доставих и сега смятам да изляза на протест пред МС. Ненормално и експлоататорско е на човек да не му се полагат три дни отпуск, когато излезе нещо на Сафон. Защото то така или иначе човек докато чете пребивава в различен свят от този :)))


----------------------------------------------------


Като гледам десните реакции около Стоянов (вой, рев, проклятия и псувни) и левите около Първанов (псувни, проклятия, вой и рев) почвам да си викам, че май е време да забраним президентската институция. Президентите все са пичове като управляват, ама като излязат в пенсия нещо им избиват чивиите. Президентите в пенсия май служат единствено като извор на вдъхновение на гневни статуси :)))


--------------------------------------------------------


Ало, ръководството на СУ ли е? Искам да си резервирам една окупация този петък и събота под надслов: "Аз съм от умните, красивите и модерните, а мис "Плейбой" не иска да си легне с мен". И, ако обичате, осигурете малко кетъринг, ядки, бира, едно друго. Така де - това, че е окупация не означава, че професионалните идиоти трябва да страдат :)))

No comments: