Thursday, December 07, 2023

Евроатлантически продажници

 

Големият проблем на България е, че нейните евроатлантици умират за Киев и Украйна, но пет пари не дават за своя народ и територия. 

Това става ясно от поредната инициатива на Сглобката - да дадем още ракети "с отпаднала необходимост" на Украйна.

Един път уж вече дадохме такива, след това още веднъж, сега за трети път. Ще вземе да се окаже, че всички ракети в българската армия са били с отпаднала необходимост или пък "негодни", както се опитват да ни убедят нашите геополитически лакеи. 

Ако са негодни наистина защо ще ги даваме на Киев, няма ли така да саботираме величествената им контроофанзива, която за половин година придвижи армията им с цели четири сантиметра напред.

"Евроатлантиците" ни са готови да оголят отбраната на България и да натъпчат в бездънното гърло на Украйна цялото ни въоръжение. Без конкретна полза и мисъл. 

А колкото да отчетат пред Посолството, че работят...

Най-лошото от всичко обаче е, че виждаме военни, които със сигурност знаят какви щети причиняват на страната, да козируват пред тези безумия и да се правят, че не разбират какво токсично наследство ще оставят след себе си.

Ракетите ни в Украйна, самолетите ни само на чертежи, военната техника единствено на проект, чужди пилоти уж ще бранят небето ни, а местните продажници ще ръкопляскат вдъхновено. 

Както винаги са го правили.

 

No comments: