Thursday, September 15, 2011

Призив срещу обезкосмяването на един националист



Уставът на „Атака” мълчи по най-наболелия политическо-коафьорски въпрос в обществения живот – трябва ли да се обезкосмява един истински националист или това действие може да бъде изтълкувано като предателство към родината, Волен Сидеров,  мустакът на Павел Шопов и хапчетата за параноя на Димитър Стоянов. Време е да запълним тази идеологическа празнина.



Българският косъм е носител на българщината. Ако не беше така защо хан (сега го наричат „кан”, ама вероятно защото всички историци кашлят като го произнасят) Аспарух  е носил мустаци дълги като магистрала „Люлин”?  Ако българският косъм не беше национална ценност, нима Стефан Стамболов щеше гордо да засуква мустак преди да вкара цялата си опозиция в полицейския участък? Какво щеше да каже за днешния ни срам от нашата собствена българска козина Паисий Хилендарски, който преди толкова години отстоя гордото ни право да бъдем космати, напук на лъскавите гърци?!
Българското окосмяване е това, което ни е пазило в дългите исторически нощи, когато липсата на италианска коприна е била замествана с естествената мекота на българския косъм, която е осигурявала възможност да държи студа в тъмните нощи, а и насън да си спомняш за това какво си ял на обед.
Българският косъм е подценявана величина в историята на националното ни самоосъзнаване. Когато сме видели какви кьосета са византийците и сме се присмели за това, че нямат косми по гърба, в нашето национално самочувствие се пробужда поривът да им покажем, че избраната от тях фризьорска тенденция е начин да унищожат цивилизацията. Лично цар Симеон се опитва да влезе в Константинопол, за да задължи византийския император да си пусне брада и да спре да вика арабски наложнички да му щавят гърба. И така се почва юначната поредица от исторически подвизи, която завършва с оплешивяването на Симеон Сакскобургготски – сигурен знак за окончателният залез на монархията.



Българският косъм, доказаха наскоро група национално-отговорни учени, е носител на ДНК. Тоест всяка посегателство срещу него трябва да се счита за предателството спрямо родината и за измяна на идеалите на Филип Тотю, чийто мустак, свидетелстват историци, се простирал от Враца до Хасково и дори в известен период от историята бил обявен за независима държава, но с анархистко управление. А какво да кажем за Панайот Хитов, носител на мустак, който плашел едновременно децата в Солун и Букурещ, докато неговият стопанин кихал? В славната редица трябва да прибавим и всички македонски комити, които са спечелили не една и две битки със своето естествено окосмяване, стресирало сърбите за няколко години напред, защото ги е накарало да смятат, че са подложени на химическа атака.
Тоест всеки път, когато се бръсне – истинският патриот предава изконните принципи на страната, изнасилва българщината и се гаври с заветите на Левски и Ботев като пилее генофонда на отечеството в мивката.
Може ли друга страна така да си позволи да пилее своето ДНК в канализацията на историята? Какъв е този разгул, който кара майкопродавците не само да убиват българите в себе си като се подстригват и обезкосмяват, но дори и плащат за това убийство? Кога най-накрай безродните в парламента ще приемат поправка в Наказателния кодекс, която ще забранява това чудовищно посегателство върху символа на нашето сияйно отечество – българският косъм? Бръсненето е таен култ, който иска България окончателно да бъде ислямизирана.



Докога ще търпим да ни управляват разни кьосета, които са извършили безмилостен геноцид срещу своите български косми?  Това пилеене на национална козина трябва да бъде прекратено, защото е начинът да предадем своята независимост.
Българинът е бил космат в миговете на своето историческо величие. Нашето падение като държава започна, когато безбожните комунисти задължиха във всяко село да има бръснарница и така смачкаха националната ни идентичност в калта.
Време е да възродим величието на българския косъм! Спрете да се бръснете! Не се подстригвайте и не се поддавайте на съблазните да си махате космите от гърдите! Истинският патриот знае, че тази земя трябва да бъде обитавана от истински космати българи, които да не пилеят генофонда си като американски банкери, ами мощно да покажат среден пръст на изнежения Запад и философстващия Изток!



Всяко кьосе е майкопродавец!
Който ходи на фризура, той е вража агентура!
Българин бъди – космите си остави!
Истинският атакист от космите не се срами!
И враговете ми знаят, че аз мога да бъда по-космат от тях!
Да си върнем космата България!


No comments: