Wednesday, March 20, 2024

Латексовите кукли на политическия небосклон

 

Връщането на масата за разговори ще донесе много повече щети отколкото отиването на предсрочни избори за ПП/ДБ. Очевидно единствено ген. Атанас Атанасов не е разбрал това, но когато човек вижда само бъдещия си пост и лее слюнки по него като кучето на Павлов, е разбираемо да е сляп...

Снощи Мария Габриел беше "красивото лице на мафията", днес Денков мелодраматично обявява, че й има доверие и я чака за разговори. Уау, такава морална повратливост не притежават дори кол-гърлите от Студентски град. Сядането на преговори с ГЕРБ означава само едно - ПП/ДБ са готови да изгълтат абсолютно всичко в името на властта.

От мазното турско кафе до тоталното унижение.

Те вече не приличат на хора, а на латексови кукли върху, които перверзници от цял свят тренират своите забранени фантазии.

В тяхната позиция днес, както и в паниката им няма нищо морално, нито дори разбираемо.

Ако са така сигурни в своят интегритет и политическа последователност тогава защо не искат да отидат на избори, за да проверят реалната си тежест, а и да получат мандат за управление с Борисов и Пеевски.

Вместо нормалният изход от циничния капан, те потъват все по-надълбоко в блатото, защото си личи, че ги е страх да застанат пред урните.

Проблемът е, че на масата за преговори ги чака абсолютно същия нещастен край.

Даже се хванах, че си го пожелавам наум, защото тогава истинското им лице ще лъсне като маймунски задни части на зазоряване.

Не знам дали тези хора са катастрофа.

Но са велика конкуренция на цирковото изкуство.

 

No comments: