Tuesday, July 15, 2008

Мрачният заговор срещу българската опозиция

Четирима души са присъствали на среща за заговор срещу опозицията и това не беше толкова отдавна. Това заяви на пресконференция председателят на ПГ на ОДС Йордан Бакалов. На въпрос кои са четиримата присъстващи, Бакалов отговори, че това ще стане ясно "като му дойде времето". "Нищо повече не мога да добавя. Потвърдих тази информация, за да знаят тези, които са направили срещата, че ние знаем", каза още Бакалов. Той отбеляза, че в отговор на въпрос дали е имало такава среща, премиерът е намесил ДАНС, като е казал, че идеята за създаване на агенцията е негова. Бакалов коментира, че никой преди това не е намесвал ДАНС, което означава, че Сергей Станишев косвено е признал, че такава среща се е състояла.



Специално за всички редфенове, вашият репортер пръв и единствен се домогна до подробности от срещата срещу опозицията и сега ще представи кървавите и ужасяващи подробности пред вас.
Срещата се е провела в тайна подземна кръчма в неназован град, но управляван от червен кмет.

- Какво ще ги правим тези опозиционери? - открил с демоничен въпрос срещата премиерът Сергей Станишев и погледнал с мрачна ярост към масата където имало вестник със заглавие: "На следващите избори СДС взима 3,2 %"
- 3,2 % - невъзможно е да имат толкова добър резултат! - отчаяно изкряскал Ахмед Доган и философски се почесал по брадата. - Вай, вай, ако вземат толкова как ще си спасим властта - продължил да говори той като неусетно изпадал почти в политическа истерия.
Председателят на Държавната агенция "Национално сигурност" Петко Сертов не взимал участие в разговора, само с отработени движения сглобявал и разгробявал автоматичният си пистолет и гледал заканително снимката на синия лидер Пламен Юруков.
Четвъртият участник в срещата - и СДС най-много ги е страх от него - е мистериозната фигура на политическият изверг и чудовище фолкпевецът Азис. Анализатори от "Раковски" 134 отдавна имат съмнения, че Азис е тъмна провокация на ДС и, че текстовете на неговите песни всъщност са зле прикрити позивни към всички заговорници срещу опозицията.
- Казвайте какво конкретно ще предприемем? - не скрил нетърпеливия се характер фолкиконата и се изкискал като във филм на ужасите.
- Предлагам да отвлечем Бойко Борисов и да му присадим коса! - тупнал с юмрук по масата Станишев, съвсем близо до вестника в който друго заглавие гласяло - "Бойко Борисов - любимец на софийските фризьорки".
Дори Доган обаче бил стъписан от мрачното въображение на Станишев и потреперил така все едно е научил, че Алтен Алиева иска да го напусне.
- Не може ли просто да снимаме Иван Костов и Йордан Соколов в неприлична поза и да пуснем снимките в "Шок"?
Тук бил редът на Петко Сертов да се намеси, но той продължавал да гледна злобна снимката на Пламен Юруков и все по-бързо да сглобява автоматичното си оръжие.
- Как си ма, парцал? - започнал разговор по мобилния си телефон Азис и съвсем изгубил интерес към срещата насочена демонично срещу опозицията. Само за малко прекъснал разговора си когато видял, че маникюрът на нокътя на кутрето му на дясната ръка се е напукал, което сериозно го разтревожило.
Тогава Станишев и Доган видели, че заговорите не вървят наникъде и предпочели да сменят темата. Заговорили за Алтен Алиева. Никой от тях не изгубил интерес точно към този разговор.

No comments: