Friday, December 19, 2008

Моята астрологична прогноза за всичко


Петък е странен ден. Особено когато няма какво да се прави. Тъпея пред компютъра и се чудя как да се забавлявам. И тогава видях една новина, която преобърна позната ми вселена и ме накара да се взра в собствените си дълбини, както и във вакуума на космоса, където планетите се въртят в мистични орбити. Попаднах на интервю на председателят на Българската астрологична асоциация Кирил Стойчев. Той говореше за политиката в страната и за своите прогнози за нея. Изводите му за зашеметяващи със своето висше познание: "ГЕРБ и БСП с най-големи шансове да са победители на изборите", твърди Стойчев. Невероятно! Толкова висша, дръзка и неочаквана прогноза! Все едно падна звезда, за да озари небесната тъмнина на българската политика! Прекалих с удивителните, защото именно след това интервю открих астролога в себе си.



Прехвърлих набързо литературата по въпроса и се усъвършенствах в няколко висши изкуства. Сега съм спец по: древна вавилонска магия, автентично восъколеене от Атландида, кармична астрална магия, биоенерготерапевтика, карти Таро и философска енергийна магия, енергийна защита, славянска бяла магия, нумерология, алтернативна хиромантия, параастрална психология, енергетично асирийска психотравматология, ангелска анатомия, невропатологична шумерска хирургия и редица други. Та с тези новопридобити умения сега ще ви направя един анализ за бъдещето развитие на страната, за развитието на света, прогноза за бъдещето на България в дългосрочна перспектива, както и за развитието на пропорциите на Дженифър Лопес в средносрочна такава.


Плутон навлезе окончателно в Козирог на 28 ноември тази година. Понеже полетът през космоса на тази планета е дълъг, финансовите инвеститори по цял свят се умориха да гледат през телескопите и да следят тази траектория, решиха да играят на борсите. Те обаче не се съобразиха с навлизането на Венера в Дома на Луната и с оглед на това акциите рязко паднаха, а защото в същия момент в съзвездието Рак избухна свръхнова звезда, която разко промени баланса на кармата, един трилион долара изчезнаха от пазара и демоните пируваха.
Понеже слънчевите знаци са на поизчерпване, а водните зодии са в енергийната сянка на Стрелеца, който излиза от 9-ти дом, изборите в България ще са като бойно поле. Дава ми се да знам, че някаква партия ГЕРБ ще иска властта, по поради соматично-квантовото влияние на Меркурий върху разплождането на мериносовите овце в Нова Зеландия все още не се види ясно дали ще спечелят изборите или не.
В същото време южният възел е влязъл в Овена, а северния стои в коварното излъчване на Рака, това съчетано с лъчението от Козирога, който навлиза в дома на тайната карма, показва, че БСП също име претенции на изборите. Ретроградният Марс символизира това, че битката ще е тежка. Под влиянието на Юпитер и слънчевите знаци ще се разменят тежки думи. Един политик ще обиди друг, това също ми се дава да видя.
Понеже сме в епохата Калиюга, а пръстите на Шива за сключени в ядец над знака на Уран и полутъмното съзвездие Риби, съчетани с унищожителния блясък на Скорпиона, то значи, че през 2009 г. май освен парламентарни ще има и други избори, вероятно за евродепутати, но повече яснота ще добием, когато Агни отвори своя ирис над петия дом на Сатурн и се взре в блясъка на Телеца.
Под влиянието на демоничните Везни Дженифър Лопес за пореден път няма да разбере за съществуването на вашия скромен астролог, което в средносрочна перспектива (Навлизането на Юпитер в 12-ти дом, трансцедентално орнаментирано с кармична буря в трети долен сефирот) показва, че тя ще си остане в неведение за истинската културна сила в този свят.
Енергетичните полета на 35 градус в посока Голямата Мечка, които рязко намалиха популацията на копърка в Черно море, ще окажат кармично еуфорично влияние върху астралните полета на България, където биохимични влияния от адската сяра няма да успеят радикално да преебат изначалната даденост на неимоверно щастие. Ако последното изречение ви се струва неясно, то това означава, че върху вас е упражнено вампирско черно влияние, което вашият скромен слуга е в съсотяние да развали с древна шумерска техника, която наследих лично от духа на Ванга и Джуна....


Мисля, че всичко ви стана ясно. Бъдете живи и здрави, и моля ви - не си прецаквайте кармите. То наистина има магове като мен, ама не ми разваляйте уикенда, за да идвам да ви лекувам. Все пак Венера е навлязла в Пети дом, а Луната стои в трети. Сами се сетете какво означава това. Всъщност аз нямам идея, но усещам, че ще е нещо хубаво.

No comments: