Wednesday, August 19, 2009

Отворено писмо до Наоми Кембъл

(апел за спасяването на душата на Руслан Йорданов)


Многоуважавана госпожо Кембъл,

ангел небесен пратен ни от Аллах, за да озари със сиянието на огнените си зеници нашите грешни сърца, непознали божията благодат и вдъхновение, пиша Ви това писмо, за да апелирам към божествената Ви същност и красота. Още от древни времена философите, уважаема госпожо Кембъл, са били убедени, че присъствието на жените в нашия елементарен мъжки живот го естетизира и му придава емоция, което от своя страна ощастливява битието с особен чар. Това вероятно е част от божествената искра, предназначена да изсветлява житейските ни пътеки, докато радостно се опияняваме от живота. Когато обаче тази искра изчезне, драга Наоми, тогава мъжът тръгва по пътя на разрушителните страсти, започва да се изживява като армия и се отдава на злоба и ярост. Най-сигурният начин да унищожите света е да дадете атомна бомба в ръцете на мъж останал без тази божествена искра.


Ето защо прелестна Наоми,

видение, дошло от пустинята с полетите на сладките източни ветрове, носещи дъх на мента и на дъжд, трябва да обърнете внимание на казуса, който ще ви поставя, защото уви, времената са драматични, а мисията на ангели като Вас е да бъдат всеопрощаващата и вселюбяща сила на доброто. Чувал съм за екстремният Ви характер, за непреодолимото ви желание да хвърляте телефони по Вашите сътруднички, за крясъците Ви по летищата, което само ме убеди във Вашето божествено предназначение. Заради това апелът ми е към Вас и се надявам това кротко писание да преодолее китайските стени от разстояние между България и Вас, да Ви открие в някой емоционално-разтърсващ момент и да Ви даде мисия с която да запълните живота си.


Така, невероятна Наоми,

пратена сред нас да стъпче завинаги порочната представа, че човекът е възникнал от маймуната, защото лъчезарен ангел като Вас, няма как да е произлязъл от джунглите, стигаме и до моят основен проблем, заради който се осмелявам да притеснявам светлината, която извира от душата Ви. Моят приятел Руслан Йорданов в тези кризисни дни, когато империалистическите бури не спират, а демоничните енергии си правят купон в управленските висоти, се оказа в ситуацията на мъжете, описани горе - останали без ангел в живота си, без божествена искра, вярно е - звънят му блондинки, екзотични дами му пишат любовни писма, но Вие трябва да знаете как е - искрата е само една и човек я търси докрай. След като загуби най-голямата любов на досегашния си живот, той се обърна към тъмната страна.

Та същият кадър за който Ви пиша, лишен от сиянието в живота си, се отдаде на най-разрушителните страсти. Бидейки човек на словото гореописаният Фукара започна политическа вакханалия в която взе на мушката си определена партия в червен цвят и, ако продължи с безпощадната сеч, о, драга Наоми, убеден съм, че скоро камък върху камък няма да останат в тази партия.



Не знам дали знаете, ангелска Наоми,

сън прелетял от пустинните нощи в които луната е ярка и заслепяваща, но мъжете, изоставени от ангелската светлина са склонни като берсерки да се впускат в самоубийствени начинани и водени от този демоничен блясък, те винаги успяват в мисиите-камикадзета. А, вие Наоми, все пак сте донякъде фен на световната левица, чели сме за страстните погледи между Вас и Уго Чавес, знаем, че ангелите няма как да не са прогресивни политически, така че ще ме разберете - тукашната червена партия може да има много проблеми, но си ни е едничка, и ако бъде унищожена от талибанския плам на описаният няколко пъти тук мъченик, няма да знаем какво да правим. Така че, Наоми, проявете ангелска съпричастност и пролетарска солидарност, хванете първия самолет и елате в България. Или поне се обадете на лицето Руслан Йорданов. Убеден съм, че още първите звуци от поднебесния ви глас ще изпарят натрупаната злоба в него, ще хармонизират кармичните му енергии и може би, само може би, червената партия ще бъде спасена от своя политически екзекутор.



О, убеден съм, магична Наоми,

която Аллах низпосла към нас, за да ни даде знание за Рая, който можем да постигнем приживе, че камикадзето Фукара може да бъде спасен дори и само от една Ваша усмивка. Една Ваша целувка пък ще го изстреля към облаците, от коите Вие най-вероятно сте сътворена. А, знаете ли, прелестна, прелестна Наоми, когато божията искрица се върне в битието на един мъж, тогава той преоткрива съзидателят в себе си, заравя пушката, захвърля томахавката и се отдава единствено на ангелския повик на душата си. Отвърнете камикадзето от пътеките на боя, отървете го от наплива на блондинки и на екзотични дами и му върнете светлината. Така че, Вие, сте просто задължена да дойдете тук. Хванете самолет или долетете с крилата си. Спасете БСП. Много хора ще ви бъдат задължени.


1430 година по Хиджра

Група от загрижени за БСП интелектуалци

No comments: