Wednesday, April 14, 2010

В епохата на експлоадиращите бюстове


(как капиталистите създадоха самоходни секс-бомби)


Капиталистите посегнаха и на най-святото. Удариха стратегическа точка за всички мъже по цял свят и ни показаха, че в буржоазния свят вече дори похотливите желания и погледи не са безопасни, а са минирани в най-буквалния смисъл. За ужас на мъжката част от човечеството се оказа, че има опасност част от произведените силиконови имплантанти за гърди да експлоадират. Само в една Великобритания близо 50 хиляди жени бяха предупредени, че могат да се превърнат в самоходни бомби.


Този нечуван удар в светая светих на мъжките въжделения преля чашата на моето възмущение. Защото сега във всяка жена с по-голям бюст наплашеното око ще вижда нещо като атентатор или самовзривяваща се терористка. Чеченките в Русия ряпа да ядат пред тази нова емоционална опасност, която може съвсем сериозно да разтърси политическите устои на западния свят. Защото виждате ли големите цици (няма защо да си кривим душата и да използваме политически коректни фрази) са основна идеологема на отворените общества. Големите цици победиха навремето тоталитаризма. Западнячките нямаха комплекси да си ги показват, да се снимат чисто голи, а от опит знаем, че светът все още не е измислил по-силно психологическо оръжие от голата жена. Не Рейгън срина комунизма, а голият бюст на позабравената вече Саманта Фокс (хаха, по ирония на съдбата тя се оказа лесбийка). В мига в който нейният бюст украси всяка шофьорска кабина - тоталитаризмът беше обречен. Всяка диктатура може да рухне пред магията на един достатъчно голям бюст. Това е аксиома. В този смисъл гърдите са зловещо подценен политически фактор в световната история.


Капиталистите обаче са тъпи копелета. Големината на женските гърди в крайна сметка е в ръцета на Аллах или на която й там божествена инстанция искате да се позовете. Всяка намеса в божия ред би трябвало да бъде санкционирана, защото историята не търпи инженерството. Заслепени от невероятните хоризонти обаче, които ще ширнаха след сриването на тоталитаризмите, западняците решиха, че големината може да бъде подпомогната. В тази овеществена утопия аз лично не мога да открия нищо лошо, голямото си е голямо, но все пак, но все пак...Но все пак естествената тъпотия, присъща на всеки капиталист на земята ни докара до избухващите силиконови имплантанти. Нека да не се правим на пуритани - да не възклицаваме възмутено към стремежа на част от жените да самоусъвършенстват собствените си тела. Това е естествен процес, медийно подпомогнат от всички световни папараци. В крайна сметка нима Памела Андерсън щеше да стане бюст-икона, ако не бе подпомогнала природата и не се бе оставила в ръцете на инженерите на новата политическа реалност - пластичните хирурзи.


Сега всички идеологеми рухнаха. Големите бюстове се оказаха бомби със закъснител. Самата същност на западния свят бе поставена под съмнение. Източните джихадистки опасват кръстовете си с бомби, западните префекционистки са имплантирали бомбите в гърдите си. Къде е разиката? Има ли я изобщо? И защо никой не говори за това каква мъжка трагедия е превръщането на жените в камикадзета от неразпознаваем тип. Това ни го докараха тъпите копелета, които решиха, че вече всичко им е позволено. Да се изгавриш с бюста на една жена трябва да бъде записано като престъпление във всеки наказателен кодекс в света. Производителите на избухващия силикон трябва да бъдат подложени на силно обществено презрение и замервани с продуктите си докато свят светува.


...А нещата тъкмо бяха тръгнали на добре. Преди около година учените от цял свят обявиха, че женските гърди всъщност имат лечебни свойства. Специалистите уточниха, че когато мъжете съзерцават женски гърди намаляват риска от получаването на инфаркт многократно. Заслепен от прелестта на научното откритие аз дори щях да предлагам всяка жена да бъде официално регистрирана като лечителка и да подлежи на съд за отказано лечение, ако не си покаже гърдите по желание на бъдещите пациенти. Такива работи. Светът започваше да изглежда топъл, примамлив и доста разголен. И тогава ни метнаха новината за експлоадиращите бюстове и прецакаха пейзажа напълно.


Сега вече ние мъжете ще сме принудени да живеем в един несигурен свят, където всяка свалка с жена със съмнително големи цици, ще е нова форма на руска рулетка. Ще гръмне или няма да гръмне? Ще оцелея или не? Ще се спася ли и този път? Не е честно и спрямо бъдещите поколения в които ще се развие трайна невроза към съцерцанията на женска гръд. Лечебната сила на бюстовете никак не се връзва с идеята за тяхното избухване. И ето как отново се оказваме жертви на дивашкия капитализъм, който прецака дори идеята за милостивия свят на женското състрадание, който би се изразявал в това жените да ходят постоянно голи и да лекуват, да лекуват...


Признавам си и друго. Новината за избухващите бюстове уби всичко детско в мене. Не съм свикнал да гледам жените с подозрение, а обратното - да ги гледам с лека форма на обожание. Сега всяка разходка сред манекенки и фолкдиви например ще се превърне в нещо като туристическа екскурзия в ивицата Газа - не знаеш коя първа ще избухне и какви ще са последствията от взрива. Мъкааааа. Единственият плюс, който ми идва наум е за почитателите на екстремни усещания. Сега в новата ситуация на иззбухващ силикон най-накрая някой мъж ще има шанса да разбере на практика има ли такова нещо като експлоадиращ оргазъм или няма...:))))

No comments: