Tuesday, January 12, 2016

Вие съмнявахте ли се, че българите ще са виновни за Кьолн?




Виновникът за драмата в Кьолн бе разкрит! Подлецът бе спипан на местопрестъплението и отровните лъчи на интелектуалното презрение и садомазо камшици бяха насочени с ярост към него.
Вижте я тази гадина!
Заплюйте я!
Виновен за всичко, което става в Европа днес, оказа се, е обикновеният българин. Този проклет алкохолик, изнасилвач, говедо, мизерник, путинист, чалгар, побойник, миризливец, комплексар, мръсник, антилиберал, тъпанар и гнусар.
Поне с такова усещане може да остане човек, ако си направи труда да облече скафандър и да хване да чете псевдолибералните текстове на представителите на българската интелектуална десница, които с капеща слюнка от устата си, се опитват да убедят себе си, че в Европа нищо необичайно не се случва, а просто някакви си шибани путинисти създават лош климат и енергия. И в тази си великолепна порнографска поза те приличат на някой, който се опитва да убеди пътниците на "Титаник", че корабът не потъва, че това е просто една дребна пукнатинка направена от едно миниатюрно айсбергче и опитният екипаж за нула време ще я запуши, а воаяжът към светлото бъдеще ще продължи...




"Оставете Германия на германците. Те ще се оправят с насилниците над жените там", призова огнеметно основния пророк на Черния Путин у нас Иво Инджев, уличен проповедник и неслизащ от телевизиите екземпляр, който веднага след участието си в някое предаване пише жалостив текст как бил забранен в телевизиите. И за да покаже какви гадни изверги са българите Инджев почва да вади статистика какво поголовно изнасилване пада в България и как тук мачовщината ще била така развихрила, че даже на него едвам му се разминало. Това последното си го измислям, но още една запетайка да беше сложил в своите изречения като едното нищо щеше да го сътвори.
Значи така - стига сте плюнчили мазни простаци, вие сте едни комплексари, които нямат право да коментират Европа и краха на немската политика. Защото, ако тръгнете да коментирате Германия ще се окажете опасно близо до изводи, които ще срутят цялата евроатлантическа илюзия, която ни градяха. Този образ ви отказва правото на европейска реалност и съществуване, защото не трябва да забравяте, че сте тъмни балкански субекти, миришещи на лук и вкиснало и не сте дорасли да коментирате величавата политика на самоубийство, която води Ангела Меркел. И това са хора, които иначе все настояват, че са европейци, ама май те запазват тази чест единствено за себе си. Европа трябва да бъде коментирана с оргазмично придихание и яростен вой, ако някой тръгне да оспорва правото на официално поканените гости да изнасилват подред германските жени.


Същата теза, ама като извадена под индиго просто, написаха дори с почти същите думи, откриваме у по-висш интелектуалец - Ивайло Дичев. Той пише: "Но защо тогава се хвърлихме да защитаваме честта на германските жени? Хайде да оставим германската полиция да се оправя, тя не е чак толкова загубена". На българите пак е отказано правото да имат мнение по казуса в Германия. Очевидно темата "Кьолн" е политически монопол на тези, които употребяват думата "парадигма" по-често от Ахмед Доган дори и споменават, но по-интелектуално, какви яростни изнасилвачи, говеда, простаци и дебили са българите.


След това идва трета част от наритването на тия простаци. Намираме доказателство в статията на представителят на БХК Радослав Стоянов, наречена "Кьолн в криво огледало", написана в бодър тоталитарен дух и либерална бодрост на ходещо зомби. Стоянов се гневи на българските реакции, нарича ги "антиимигрантска еуфория", а после се мръщи, че тя била облечена в "псевдофеминизъм". От статията му се разбира, че полово базираното насилие винаги е лошо, но е по-добре имигрант да изнасилва немкиня, отколкото немец. Поне аз така разбирам опорната точка на всеки остър коментар за Кьолн да се вади статистика колко изнасилвания ставали иначе, още преди имигрантите. Значи, когато го правят пришълците това е по-поносимо, а основният ни патос трябва да бъде насочен другаде. Разбира се, вие няма да го разберете, защото се мачистки говеда, които чакате само да ви падне случай, за да започнете масови изнасилвания. Случката в Кьолн гневи Стоянов, защото от нея щели да спечелят ултранационалистите. Просто тоя пич има проблем с реалността и кривото огледало му е заседнало в мозъка. Защото е признак не за широта на духа, а за ментален проблем, когато не можеш да оцениш адекватно околната реалност. Щом я виждаш с обърната оптика значи наистина трябва да се поинтересуваш от последните видове антидепресанти, които могат да изцелят вътрешната ти химия и да подобрят политическото ти фън-шуи.


Описаните трима екземпляри имат едно общо нещо. Понеже критиката към Европа им е забранена като тема, но виж собственият си народ могат да го тъпчат до утре с метални псевдоинтелектуални ботуши, тогава те отприщват тъмните си мътни страсти срещу тези българи, които се опитаха да имат собствено мнение по най-големия европейски проблем днес. Ама няма никакво значение дали мнението ви харесва или не - тези хора имат позиция. Борете с позициите им, опровергайте ги. Но не, те се борят с правото да имаш мнение. Те се борят за това българите да си налягат парцалите и да мълчат. Надзирателите в нашия политически концлагер стават все по-истерични, защото усещат, че телената мрежа се прокъсва от политическия вятър и оттам влиза влудяващото усещане за реална свобода. Свободата да кажеш. Свободата да изразиш. Свободата да нариташ сбърканата политика на Европа, която ни запрати в пропастта.
Заради това според нашите коменданти на концлагера българите са виновни за Кьолн. Те им пречат да се чувстват богоизбрани.  Те искат да вярват, че водата не ги залива. Ама нали знаете - на водата не й пука от парадигми. 
Тя просто си дави. 


No comments: