Sunday, January 28, 2024

Шифърът на вота

Изненадааа: оказа се, че изборите за кмет в София са мистерия по-голяма даже от "Шифърът на Леонардо" на Дан Браун.

От надникването само в 313 секции се констатира следното: 541 гласа по-малко за Ваня Григорова, 15 мистериозно изчезнали флашки, които уж се водят на отчет, а всички останали носители на памет са без електронен подпис. Тоест по всяко време всяка тъмна душа може да пренапише резултатите както си иска.

Умножете това по всички секции в столицата и резултатът веднага се вижда - изборите в София са били откраднати. 

При това с пладнешки обир и с правоверните стенания и придихания на градските десни, които иначе уж щяха да бъдат непристъпна стена срещу измамите.

В София е била извършена мащабна промяна на вота, за да може ПП/ДБ да настанят на "Московска" своя милионер, а и като страничен ефект да блокират мощно работата на общината. 

Всички знаем, че те като вампир се нуждаеха от този "успех", защото иначе Сглобката щеше да лумне в пламъци, а евротлантическата корупция със съскане и псувни да изчезне от хоризонта.

Само че големите кражби не могат да останат скрити. Политическото престъпление на Сглобката лъсна страховито и единственият изход от това мошеничество са избори наесен. А с партиите, които крадат вот да се занимава съдът.

Крайно време е.

No comments: