Thursday, May 18, 2023

Кастрираните котараци на подмяната

 

ИТН ще подкрепи правителството на ГЕРБ...

Прочетете пак горното изречение.

Говорим за телевизионното ГМО, което като вампир изсмука енергията на протестната 2020 година и влезе в парламента уж да изчегъртва Бойко Борисов.

Говорим за партията, чийто депутати се упражняваха в словесна ирония за "Джипко Бибитков" и като квартални хулигани обвиняваха,  всички останали, че са статукво. А само те са носители на промяната и премахването на ГЕРБ.

Днес от тези тигри са останали само едни кастрирани котараци. Мяукащите носители на подмяната.

Днес ИТН вече окончателно доказва себе си като патерица на Бойко Борисов. Очевидно е имало защо да се напъват да ги вкарат в парламента, макар и с леко побутване където трябва. Пушката на стената в първо действие задължително гръмва в третото.

В случая гръмва право в нашето чело.

Защото в пика на своята популярност толкова много хора се подлъгаха да гласуват за телевизионния месия Слави Трифонов. А за кого дадоха глас всъщност. Точно така - за ГЕРБ. Защото мисията за справяне с последствията от Борисов беше поверена в ръцете на комедианти и те се провалиха зрелищно и епично.

Всъщност сега си личи, че този провал е бил програмиран. Марионетките са били пуснати, за да може Борисов да си спаси кожата.

ИТН - има такива нещастници.

 

No comments: