Friday, November 07, 2008

Барак Обама от "Атака"

"Явно и новият президент на САЩ Барак Обама се е атакизирал, защото ще изтеглят американските части от Ирак". С това политическо откровение ни застреля вчера лидерът на "Атака" Волен Сидеров и така допринесе за мощно побългаряване (тук трябва гвардия от верни фенове на твърдата ръка да ръкопляска) на цялото международно разбиране за политика.
С възторг трябва да отбележим какво голямо поле за анализ ни отваря този нов прочит. Сега вече могат да ни станат ясни тайните мотиви на янките при избора на Обама. След като самият Сидеров (политически шаман от висш порядък) доказа принадлежността на 44-ия президент на САЩ към посветените в тайните на атакизма, то вероятно по американските земи са замислили мащабна национализация на "Майкрософт" например. Лично Обама ще отиде да арестува олигарха Бил Гейтс и да го обвини, че с парите си е финансирал кампания срещу изконните ценности на атакизма.
Или да си представим друга картина. Преминава церемонията по инагурация на новия президент и Обама тръгва да гази невинни пешеходци по американските авенюта, за да се впише напълно в биографията на своя партиен български гуру.
Барак Обама от "Атака". Това звучи направо като трилър, изваден от 70-те години на миналия век. Но след като открихме, че е толкова гъст с държавата ни по политическа линия, значи сега не трябва да имаме притеснения за нашите отношения със САЩ. Защото оттук нататък ще е много лесно. Обама ще кани своя партиен лидер в Белия дом, където двамата ще плюят американския империализъм на воля, докато пушат (напук на корпоративните акули) контрабандни пури от Куба. Ех, разкошни времена за победилия атакизъм! Сидеров и Обама. Учител и ученик.
Само ми е чудно как ще се спогодят по проблема за малцинствата. Защото първата работа на един класически атакист е да излезе на балкона на Белия дом и да кресне: "Тези негри само ни пречат и искат да почернят Щатите, да си ходят у тях". Не знам как Обама от "Атака" ще изрече тези думи. Може би първо ще трябва да се консултира със своя водач у нас...
Вън от шегата за атакизациите и други такива бесовщини вече е много тъжно да гледаме политическите гърчове на Сидеров. То бива цирк, бива, но, ако върви така, утре ще изкара и папата атакист!

No comments: