Wednesday, August 03, 2011

Празните мисли на един Фейсбук-безделник (част 3)


Толкова интелектуална енергия пилея всеки ден във Фейсбук, че реших да събера на едно място част от дивотиите, които възвисено раждам . Формата е удобна - оказа се, че 420 знака стигат, за да изразиш себе си в модерната епоха. Очевидно душите на хората се опростяват все повече след като вече дори и пиесите на Шекспир могат да бъдат сведени до статус във Фейсбук, че и да остане място да сложиш едно усмихнато човече.

И така тука са част от празните мисли на един човек, който развива плашещата склонност да има мнение по всяка тема във вселената, но това е другата специфика на социалните мрежи - човек се запленява от контакта с много хора и развива претенцията за виртуална божественост. Но стига толкова празни думи, ако имате енергия изчетете статусите ми. Ако не - ще се видим във Фейсбук. Там вече ще съм готов с нова доза лудости. Виртуалният гражданин никога не спи...




Защо бе, мама му стара, всички социалдемократи все са костюмари и ходят като хора, които са глътнали по два бастуна, половин литър киселина и речник на всички чужди думи във вселената? Винаги съм бил убеден, че истинският социалист трябва да се носи небрежно из света, с бира в ръката, книга на Троцки в другата и с поглед, който намеква, че всеки момент ще отидеш на стриптийз клуб...:))

----------

Шофьорът на таксито ми обясни, че сега из София ходел лаф: "Прекалено съм тъпа, за да работя. Благодаря ти, УНСС!". Аз се захилих учтиво и закимах одобрително, защото ми писна да ми надписват сметката. Когато бакшишът ме попита дали съм учил в университет отрекох горещо и с поглед намекнах, че още в седми клас са ме изхвърлили от училище. Ех, какво ли не прави човек, за да го помислят за умен. Благодаря ти, УНСС :)

------------

Измислих как да стана милиардер. Ще напиша книга "Мързел за идиоти". В нея ще има глави: "Как да спим с отворени очи", "Как да сънуваме еротични сънища на работното място без да привличаме внимание", "Как да се правим, че слушаме докато шефът говори", "Как да пием тайно коктейли докато другите бачкат", "Как да четем "Плейбой", а всички да си мислят, че четем Кант". Като забогатея - ще мързелувам професионално :)

--------------

От септември влизат в сила промени в речника на българския език. Аз като реформатор обаче предлагам по-радикален подход. Първо, наистина от буквата "ч" вече няма нужда, ве4е вси4ки пишат "4". Пълния член просто да отпадне и учениците да живнат. Думите шит, фак, импийчмънт да бъдат приписани на Кирил и Методий и признати като български. А букви като Ш, Ю, Я да бъдат гледани с подозрение. О, йе :)

-----------

Под мотото "Кърменето – 3D изживяване!" щяла да премине цялата седмица на кърменето у нас. Недейте така бе, хора! Не злоупотребявайте по този начин с културата! Сега вече няма да мога да отида на 3D кино. През цялото време ще се оглеждам дали някоя медицинска сестра не се кани да ме накърми :)))

----------------

Уфф, пак съм изостанал от последните тенденции в еротиката. Оказа се, че последният писък в изневярата бил т.нар. "секстинг" - тоест цяла вечер да праскаш есемеси с еротично съдържание. И това го наричат секстинг? Че това си е по-скоро графомания, отколкото секс. Но все пак съм склонен да го разбера. Появи ли се обаче и "свиркинг" - вече ще е без мене. Някои неща просто трябва да си стоят традиционни :)

------------

Валя ме невероятен дъжд. Видях звездата на Бузлуджа да сияе с червен блясък в нощта. Пропуснах концерта на Миро. Възторгнах се пред цяла поляна с уникални хора. Пях Интернационала на висок глас. Видях как оживява Фейсбук и се запознах с един милион нови познати. Пак ще си остана революционер по душа и ще бъда несъгласен с много работи. Ама е адски хубаво да си част от нещо голямо и 120 годишно! Супер е.

-------------

Навън се смрачи като в душата на премиера, когато го принуждават да седи в парламента, вместо да отиде на порита мачле. А старото трябва да потегля на път към Бузлуджа, където по стара традиция размислите за революцията стават по-ясни и чисти като телевизор, но с хай-дефинишън. Сериозно - не знам как е възможно един човек, който е в състояние да мисли, да не е социалист в този напрегнат и прелестен свят :)))

-------------

Ох, като наближи Бузлуджа се разчуствам. Ето защо старото ще ви разкаже една история. През 2004 година в Казънлък, ден преди празника, открих един бар, където коктейлите струваха по левче. От обед до късна вечер опитах 15 от тях. После всички жени ми изглеждаха хубави, Казанлък приличаше на вселенска столица, а аз се чувствах пълнокръвен социалист, който иска да пее...И пях доста, мама му стара. Велико, нали? :)

---------------

Понеже е четвъртък (скучен ден в разгара на лятото) един стар като веждите на Лили Иванова и изтъркан като дънките на рап-певец виц: Гърците твърдят, че са измислили секса. Защото гърците твърдят, че са измислили всичко по света. След тях обаче римляните усъвършенстват секса - просто прибавят жената :))))

-------------

Костов да говори срещу "Лукойл", хаха! Това е все едно Ханибал Лектър да чете лекция по християнско милосърдие, Джина Джеймисън да дръпне реч срещу моралната разруха, която прави порното, Искра Фидосова да се обяви за защитник на диетите, Азис да реши, че ще пее трансцедентална музика, а Миро от "Каризма" да бъде видян с гадже от женски пол....:))))

--------------

След бурите интернетът ми вкъщи е като добротата в сърцето на Дянков (предполага се, че го има, но доказателства не са приведени). И аз преоткрих простите удоволствия: да препрочиташ старите книги на Тери Пратчет, да гледаш отново всички серии на "Пришълецът", да се чудиш как да промениш света. Хей, ако интернетът ми не тръгне скоро - като нищо ще се отдам на революция! Ето колко е важно да съм виртуален :)

-------------

Замислих се днес какви ли имена може да носят коктейлите, ако на "Позитано" си открият бар. Реших да допринеса за алкохолната история на човечеството. Ето няколко примерни имена на напитки: "Сълзите на Мая Манолова"; "Drink on the beach with Rumen Petkov"; "Защото сме...хлъц...Абе какви точно бяхме"; "АЕЦ "Белене" 3"; "Премиерски страсти с Корнелия Нинова" и разбира се "Олигарх in the house" :)))

-------------

ГЕРБ категорично забранили чалгата в своята кампания. Голяма ггрешка! Електоратът им е неспособен да възприеме нещо различно от чалгата, да не говорим, че ефектът от потта на Веселин Маринов е алергия към всяка култура . Ето моето предложение за химн на кампанията им. Нека да го пее Ивана: "Няма вече женски тройки с премиера / къде ли блее родната милиция?/ Дянков, Цветанов и Бойко/ това е нова тройна коалиция! :)

------------

Час и половина реч на Цветан Цветанов....След нея разбираш, че Джак Изкормвача всъщност е бил досаден аматьор. Жертвите на Цветанов сами биха сложили край на живота си, за да не го слушат повече :))) Цветанов трябва да бъде регистриран като оръжие за масово унищожение....:)))

--------------

Павел Шопов (моделът за чистокръвен българин според "Атака") нарече молещите се в софийската джамия "гаджалчета". Дали химическата кастрация ще помогне да спрем безумието на тази мазна муцуна? Ако химията не помогне винаги остава варианта - да му пратим Цецка Цачева през нощта. Със сигурност ще се излекува внезапно :)

------------

Хаха, комедията е пълна. Борисов се престраши да отиде в парламента като пиян младоженец на първата си брачна нощ. Чух вече обиди като "мръсници" и "ренегати". Цвъ. Цвъ. е подготвил визуален материал, за да докаже, че избиването на арестантска челюст с полицейска палка е връх на хуманистичната мисъл и е действие с което и Махатма Ганди би се гордял...Как живеят в другите страни без нашия парламент? :

---------------

"Имам тяло, създадено за грях. Жалко, че този грях е "чревоугодничество", прозрение на което налетях в Туитър :)))) Още една порция с кебапчета, моля :P

-------------

В "Непосилната лекота на битието" Кундера припомня една теория - че най-големият богословски проблем на този свят е лайното. То е несъвместимо с божествената душа, а отговорност за него носи изцяло Създателя на вселената, не е продукт на свободната воля. Не знам дали това е вярно или не. Ако е вярно обаче - богословите нямаше да пишат книги, а със сигурност щяха да развият успешен бизнес с обществени тоалетни :)

-------------

Едно радикално прозрение: "Цената на боеприпасите пада всеки ден. Тоест - БСП вече няма нито едно оправдание за това защо още е в опозиция" :))))

------------------

ИМА ВИРУС В FACEBOOK, КОЙТО ВИ ПИШЕ С ГОЛЕМИ БУКВИ, ЧЕ ВИ ПРАЩА ГОЛИ СНИМКИ НА ИСКРА ФИДОСОВА В ПАЛАВАТА ФОТОСЕСИЯ С МОНТАНСКАТА ДУХОВА МУЗИКА. АКО СЕ ОПИТАТЕ ДА ГИ ОТВОРИТЕ, ОЧИТЕ ВИ ЩЕ ИЗГОРЯТ КАТО ДЕПУТАТ НА ЗАКРИТ ПЛАЖ, А КОМПЪТ ВИ ЩЕ ЗАЦИКЛИ КАТО ТИЙНЕЙДЖЪР НАД ПОРНОСПИСАНИЕ. ВЪПРЕКИ ЧЕ, ЩОМ СТЕ ОПИТАЛИ ДА ОТВОРИТЕ СНИМКИ НА КОИТО ЯСНО ПИШЕ, ЧЕ ФИДОСОВА Е ГОЛА, ДАЛИ НАИСТИНА СА ВИ НЕОБХОДИМИ ОЧИ? :))

---------------

"Айде да не се каним като мъже и като жени, ние сме два пола и си имаме своите особености. В нашата партия мъжете си говорят с мъже, жените с жени". Бойко Борисов към Корнелия Нинова. Ако това правило важи за ГЕРБ - мъжете говорят с мъже, а жените с жени, то очвидно Борисов е от трети пол, понеже наскоро каза, че с никой не си говори и си стои сам като куче...:))

--------------

В астрологията се твърди, че петък е денят на Венера. Тоест това трябва да ден за обич към бирата, мързела, мотаенето из света и възхищение пред създателя на вселената.....:)))) С други думи - който работи в петък си прецаква кармата и е обречен на 7 години нещастни хороскопи и винаги ще му сервират топла бира. Венера е безпощадна в това. Мързелувайте в нейно име :P

-------------

Подслушах тийнейджърски разговор (така сме ние от гугъл-поколението) и чух размазващ лаф: "Новият творчески псевдоним на Лили Иванова е Lady Baba" :)))))

------------

Водете си записки: от интервюто Му (аз, разбира се, го хванах единствено в последната му, най-лирична част) аз разбрах, че Той е изтощен. Не чете вицовете за Себе си. Щял да бъде добър във всичко с което се захване и работи от сутрин до мрак! Хахаха, боговете на Лукойл да бдят над Името Му, ама понякога си мисля, че Бойко Борисов е само телевизионна измислица, която изчезва в мига в който прякото предаване спре :)))

----------------

Замислих се нещо: да си смениш профилната снимка във ФБ е най-близкото нещо до пластична операция във виртуалното пространство. Всяка смяна - нова операция. Все едно си Шер. Имам си нова снимка на профила, благодаря ви, доктор Зукърбърг :))))))

------------------

Световният медиен олигарх (те му викат магнат, което всъщност е олигарх на квадрат) Рупърт Мърдок ще бъде разпъван на кръст днес в британския парламента и ще трябва да отговаря защо превърна вестниците си в узаконена форма на тероризъм ...Наречете ме болшевик, но как да не се изкефиш като видиш, че винаги идва ден за разплата с мазните милиардери...Светът по естествен начин се стреми към справедливост :)

-----------------

Никога няма да се уморя да повтарям - политиката е неразработено поле за любовна лирика. Заради това аз реших да бъда пионер в тази буреносна област и реших да напиша едно любовно стихотворение, в което да се усеща кипежът на предстоящите президентски избори.


Ще бъда с тебе много честен

и ще те търся като газът шистов,

макар и да съм неизвестен

като кандидатът Румен Христов


Ще те издирвам като полицай

дори и да съм пиян като талпа,

че сърцето ми, скъпа, не трай

как ще трай -

аз да не съм ти Ивайло Калфин?


Ще те открадна аз от тоз народ,

ще те похитя със вид суров.

Все едно съм страшен октопод

и се казвам Алексей Петров.


Тъй че, скъпа, няма кво да прайш,

ами направо идвай на късмет.

Ама да ти кажа да си знайш -

ако си като Кунева - ще избягам от теб!


-------------

Търся причини, за да харесам Калфин. Може и да успея...:)))) Ако успея - няма да ви известявам. Ако не успея, то ще се чуе :))) Засега толкова. А иначе да си дойдем на темата: да живеят жените по бански, о йе, нали? :)))

--------------

Днес май ще прекарам целия ден на плочките пред "Позитано" 20, докато слънцето напича като в стихотворение на Яворов или като в порнофилм, сниман в Маями. :))) Като гледам какви страсти се развилняха и в какъв капан се вкара БСП, няма да се учудя, ако по някое време Станишев излезе и ми каже: "Ти ли предлагаше Памела Андерсън за президент? Я, влез вътре - залата май има готовност да ти изслуша аргументите", хахаха :)

--------------

"Ако отидете в спортната зала вече в София, можете да я пипнете, а магистрала „Люлин” вече може да се любите с нея, защото тя е отворена...". Бойко Борисов. Хахаха, знаех си, че тази любов към асфалта е някакъв уникален фетиш, ама едва сега имаме доказателства...Но не можем да му отречем амбицията - да се люби със 17 километрова магистрала, означава, че има сериозно мнение за някои свои части...:P

------------------

Само да се похваля - в прокурорската си реч срещу анонимните бояджии на паметници успях да вкарам следното: Сашка Васева, Осама Бин Ладен, Ана Чапман, цялото порно по света, образът на Айн Ранд с мустаци и колективната лудост на вселената. В резултат на това успях да изгоня един радикален капиталист от залата в Червената къща, четири пъти ме нарекоха "рубладжия" и изпих три бири, за да съм наравно със света :))

----------------

Eволюция на киното: 3D - четириизмерен екран, 4D - хората усещат и миризми, 5D - дори и седалките се движат, 6D - зрителите усещат и допир, 7D - публиката може и да пипа, 8D - появава се възможността да пъхане, 9D - "Палавата тийнейджърка 4" печели "Оскар" за най-пипан и пъхан филм, 10D - от екрана слиза полицай и те глобява за твърде много пипане :))

-------------

Два съвета за щастлив брачен живот: 1. Истинският джентълмен никога не прави забележка на жената, че носи неправилно чувала с картофи по стълбите. 2. Истинският джентълмен в знак на добра воля може поне да вдигне един крак, когато жена му минава с прахосмукачката, докато той си чете списание "Пентхаус" :)) Изпълнявайте на собствен риск :P

-------------

„Пътища на прозрението в разказите на Йордан Йовков" e темата по литература в СУ. Абеее, докога ще тормозят младото поколение с тези книги. Време е да се пишат съчинения по филми: "Душевното разкриване на Шарън Стоун във филма "Първичен инстинкт". Или пък: "Хармонията на Памела Андерсън в тичането по плажа". А защо не: "Величието на освобождението във филма "Аватар" :))

--------------

Да се бориш с глобалното затопляне е фашизъм! Всичко, което кара жените да носят по-малко дрехи трябва да бъде поощрявано и възхвалявано!

------------

С оглед на забързаното време предлагам всички класически романи да бъдат сведени до статус във ФБ. Мисля, че това е панацеята за образованието. Ето как би изглеждал "Под игото" - "Едни пичове вдигат въстание. Единият от тях забърсва даскалицата, другите правят черешово топче. Накрая лудият псува властта". :))) Представете си - за 1 час младежта ще може да изчете 100 книги. Голямо образование ще падне. :)

--------------

Ако един ден направят църква на шоколада, то трябва да с богословски плам и усърдие да почитаме следните светци: Свети Гараш - мъченик в битката с холестерола, Света Дева Петифура - родила не един и два кариеса, Свети Мус - загинал героично в борбата с наднорменото тегло, Пресвета Милка - светица, която твърди, че е виждала лилави крави и мармоти...:)))

----------------

Американски учени твърдят, че само след 20 години ще се родят първите хора, които ще живеят поне до 150 години, а след още малко време, че ще родят и тези, които ще закръглят хилядарка без да им мигне окото...Хахаха, дано да измислят начин и да пазят поколенията млади, защото ще е интересен живот да се пенсионираш на седемсет години и после 9 века да прекараш с памперс и склероза...:))))

------------

Шофьорът на таксито ми каза: "Най-големият ми проблем, братле, е, че цял живот го вдигам от идеализъм, а не от комерсия. Ожених се по любов, а не по сметка и заради това по цяла нощ въртим волана като някой пациент от Раднево!" Ехх, дори френски класик не може толкова разбираемо да опише мистичната природа на любовта....:)))

-----------

Дългото четене на "Кама сутра" ме накара да се замисля по богословски въпроси. Всички известни богове поемат шефство все над готините части от човешкото тяло - душата, сърцето и други нематериални съставки. Но, ако има бог за душата, със сигурност трябва да има и бог на косматите крака например. Или на къркорещият стомах? А защо не и на сополивия нос? Ако има такива, какви ли дарове биха приели в знак на почит?

------------

Нямам представа какво представлява пълното щастие. Но един килограм тъмночерни череши е добро начало в опитите да го постигнеш...:))))))

------------------

"Валя четири години, единайсет месеца и два дни..." Разбира се, това е валежът на дъжд в митологичното градче Макондо на Маркес. Вън от литературата обаче се питам - не е ли време правителството да предложи закон, който да узаконява сиестата в дъждовно време...Тогава, ако трябва да вали и пет години, нали пролетариатът ще дреме..:)

---------------

България ще поеме председателството на ЕС през 2018 година. Не знам за Външно, но аз вече съм готов с цяла програма. Първо: преговаряме с Австрия да се изместим по към Централна Европа. Ние даваме нашата територия на тях, а се уреждаме с техните замъци. Второ: строеж на фолк-клуб в центъра на Брюксел за запознаване с нашата култура. Трето: отваряне на границите на ЕС за мулатки от цял свят. О, йе. :)

------------

О, йе! Вече имам профил в Гугъл плюс! Това е третата социална мрежа в която присъствам. Три личности живеят в мен, хаха. Ако си направя профил в четвърта, вече ще имам достатъчно хора в мене за каре белот. Или за готино пиене с много спорове...Да живее виртуалното пространство - то ни даде възможност да дадем живот на всичките си лудости :P

----------------

Поезията е най-лъжовното изкуство, май френдс. Ето да прочетем малко от Брехт: "През оня ден на синия септември / под млада слива аз държах смълчан / в прегръдките си бледата любима, / безмълвна и красива като блян."Безмълвна? Днес бледата любима веднага би питала: "Защо нямаш Бентли и защо не си син на Черепа, бееее ?". Докато поезията ни спестява тези истини - тя ще си остане буржоазно изкуство, хаха

---------------

Днес научих най-важният си урок в журналистиката: "Всичко, което може да се изпие и изяде в рамките на 45 минути, не е подкуп" :))))))))

-----------

Мъчи ме философски проблем. Ние сме научени да се доверяваме на душата си. Когато на душата й се прииска поезия, ние й даваме поезия. Когато поиска романтика, осигуряваме романтика. Защо нямаме такова отношение и към желанията на тялото. Когато тялото ни казва: "Четири бири и две сервитьорки" трябва да уважаваме неговите искания. Или пък: "Хайде да си поспиш напук на капитализма" :P

------------

От вчера вечерта се карам с последните останали герберчета в тази държава на страницата на събитието "Ден без Бойко Борисов". Казвам ви - нищо не може да се сравни като приток на емоционален адреналин с добрия стар политически спор. А вече имам чувството, че последните останали герберки са хлътнали по мен. Само жени с отношение могат да ме нарекат: "комуноиден изрод" и "нахален, нагъл и противен идиот" :)))

-----------------

Търся добър адвокат, който да осъди порочните литературни явления. Както си чета кротка поезия в неделя сутрин, попадам на стихче на Бойко Ламбовски. И, о, ужас то гласи: "Сашо Симов бе поет до пет без пет. После той не бе поет, а бе говед". К'ъв е тоя Ламбовски, че така ще позори името ми пред световната общественост? Как ще изтрия петното? Аз съм "говед" всеки ден, ама откъде накъде ще ме нарича "поет", хаха :)

--------------

Навръх Еньовден е традиция да се издирват самодиви из земите български. Въоръжен с тази мисия и със специална отвара, направена от сълза на алчна банкерка, чорап на обезкосмен манекен и мигла от водеща на сутрешен блок, тръгнах да търся самодиви из Подуене. Но - греда! Оказа се, че модерните самодиви трябва да бъдат ловени в моловете, а моловете не отварят преди 11. Пфуу. Добре, че капанчетата за бира са денонощни :P

----------------

Култово заглавие в "Стандарт": "Женски бой доведе до смъртта на 2-ма мъже". Хаха, говорете ми след това, че живеем в мъжки свят. Мъжете не само изчезват, замъглени от бира и порновидения, мъжете вече стават странична жертва в големите женски битки за надмощие. Ххаха, кой каза - наздраве! :)))

----------------

Сетих се за един стар софийски лаф: "Това момиче има говорен дефект - не може да казва "не" :))))) Сетих се за него след като прочетох, че Мартин Димитров в поза на еврогняв бил казал: "Страната ни не може вечно да казва "да". Представяте ли си - това го казват от СДС. Хаха, че това е все едно порноактриса да направи синдикат за девственост :)))

-----------

Изпиратствах филма "Ритуалът", който изцяло се върти върху ексорсизма. Не съм много навътре с небесните въпроси, но така и не схванах за чий им е на демоните да обсебват хората. Освен, ако в ада нямат кръчми и обсебването е единственият начин да отидат да пият свястна бира. Ако това е начинът за справяне със злото, това придава тежест на бирените фабрика в святата битка. Сипи една малка, че имам дяволи за гонене :)

------------

От гледна точка на пилетата - всяко кулинарно шоу е филм на ужасите. А Ути Бъчваров и Иван Звездев са Джак Изкормвача и Ханибал Лектър :))))) Не стига, че са масови убийци на пилета, но и се гаврят - пълнят ги с ориз и не им слагат цветя на гроба, а магданоз...Вълна от насилие в ефира, какво да ви кажа..:P

-----------

Когато настане лято, душата на човек излиза във ваканция, независимо от желанието или нежеланието на нейния притежател. Това е основно правило във вселената. Но трябва да бъдете внимателни. Аз пуснах моята душа във ваканция преди десетина години и оттогава тя изобщо не се е връщала на работа. Последно са я засичали някъде край Карибските острови да пие коктейли и да танцува с мулатките...:))))

-----------

Напразно оглеждам небето за летящи чинии...Отдавна е време да дойде някоя тук и да си вземе обратно Симеон Дянков :))))

------------

Както си стоя и си мързелувам в редакцията родих гениално правило за света. Човешката природа много рядко изявява гения в себе си. Но пък спонтанният изблик на тъпота е най-универсалният стремеж във вселената. Когато тъпотата бликне публично - всички петролни кладенци бледнеят в сравнение с нея... Научим ли се как да печелим пари от спонтанната тъпота - всички ще живеем като Хю Хефнър :))

-------------

Снощи най-накрая дочетох невероятният роман "История на скитника-евреин" на Жан Д'Ормесон. Купих си я от един кашон за 3 лева. Достави ми щастие за три милиарда. Бях се отчаял, че френската литература е станала изцяло депресивна, мрачна, неразбираема и глупава. А този роман ми върна кротката радост от четенето - когато опипваш останалите страници и сърцето ти се свива, че книгата свършва...Блажен Александър Симов! :)

-----------

"Ешехерия коли" в бобените кълнове, марулите, карфиола, краставиците и другите треволяци. Сега чувам за радиация в гъбите. Какво още трябва да бъде пратено, за да стане ясно, че Бог тези дни е многооо гневен на вегетарианците :)))

-------------

Най-накрая схванах какъв е смисълът от пращането на виртуална бира във Фейсбук като почерпка. Ако натрупаш достатъчно почерпки на стената си - всички ще започнат да те бъзикат, че ФБ-профила ти си има бирено шкембенце :))))


-------------

Волен Сидеров начело на антикорупционната комисия. Че това е все едно Владо Кузов да оглави Агенцията за закрила на детето, Николета Лозанова да бъде избрана за говорител на Светия Синод или Евгений Минчев да оглави лигата на непорочните джентълмени. Добре че не стана. Не знам защо, но ми се дава да видя, че Капка Сидерова май ще беснее срещу властта в утрешния брой на "Атака" :))


1 comment:

Portfolio said...

Благодаря ти! Аз съм капризник откъм словохрумки и трудносмилаеми хуморокулинарни произведения, но твоите ме забавляваха, озонираха и витаминизираха! Усмихнати случвания!