Saturday, November 24, 2012

История на БКП: 681-2012 година (по Бойко Борисов)




"Вследствие 100-годишното управление на социалистите в България, на комунистическата партия, България е с най-ниския брутен вътрешен продукт в Европа."
Това научно откритие на премиера Бойко Борисов напълно промени закостенялото разбиране за истина в досадната история. История е това, което казва властта, а не това, което се е случило наистина. Щом Борисов твърди, че комунистите са виновни за всичко и са управлявали 100 години, значи всички професори по история могат да накъсат дисертациите си и да се оттеглят в пенсия и много алкохол.


Ако приемем, че днес сме 2012 година (комунистите може да са подменили календара, за да държат човечеството в планетарна тъмнина за времето), значи гадните комуняги управляват от 1912 година. Очевидно комунистите са дошли на власт още в онова далечно време, когато България води Балканската война. Сега вече става ясно защо страната нe спечели битката при Чаталджа - комунистите в своя типичен стил са се размекнали, оставили са страната без еврофондове и военна реформа и врагът е надделял.
Разбира се, теорията на Борисов прави много трудна за обяснение датата 9 септември 1944 година. Доскоро ни учиха, че комунистите всъщност тогава идват на власт, ама очевидно това е било някакъв театър, политическа конспирация, както само наглите комуняги могат да я правят.


Бойко Борисов разкри неподражаеми дълбини за политическо мрънкане в тъмнината на историята. Тя наистина е важна като наука, но, оказа се, че може да бъде страхотен инструмент за оправдание на собствената ти некадърност. Защото няма да се учудя, ако се окаже, че комунистите управляват тази страна от самото й начало, което днес пречи на усилията на кабинета да превърне всяка евро в некачествен асфалт.
Само го вижте този хан Аспарух - веднага си личи, че е бил долен комунист. Идва тук и експроприира частната собственост на една империя. Истински ленинист. Още тогава е бил положен саботажът на днешната прогресивна власт - този долен комунист Аспарух толкова ли не можа да разположи България някъде на друг климат, на някой тропически остров, с готови магистрали и развити региони. Не, не и не. Пропаднал комунист Аспарух забива държавата в кьошето на Европа и дори не оставя фискален резерв за управлението на ГЕРБ. Този факт е толкова скандален, че е чудно как ОЛАФ все още не разследва това тъмно деяние.



Няколко века след Аспарух друг маниакален комунист Симеон изхарчва цялото злато на страната, за да гради Златен век - неговия личен Цанков камък, пилеене на средства за тъпотии вместо да създаде пет-шест клъстера и да остави на Дянков пари в хазната, за да има повече бонуси за днешните управляващи. Този нагъл комуняга нахлува към южните ни съседи, без да си дава сметка, че един там ще има криза, и обсажда Константинопол, рискувайки Ангела Меркел да напише протестна декларация. Комунистът Симеон обаче така и не успява да влезе в Константинопол и също не оставя фискален резерв, за да е сигурен, че ще прецака управлението на ГЕРБ.



А какво да кажем за Калоян, който като типичен коминтерновец и комунист отказва да признае властта на Европейския съюз и скандално арестува неговите пратеници в нашите земи. С това си действие този презрян комунист нарушава крехкият еврооптимизъм на българите и подкопава усилията на кабинета на ГЕРБ да утвърди европейското лице на България. Но комунистите не спират да вредят. Друга комунистическа издънка Иван-Асен II също прецаква минира днешните усилия на властта на Бойко Борисов с това, че разбива проевропейските сили при Клокотница вместо да приеме всичките им условия и да се похвали с финансова стабилност, успехи и ниските заплати на българите.
Как да управлява човек в държава така разядена от комунистите?



Историческият урок, който ни дава премиерът днес е епохален. Историята очевидно няма никакво значение, защото в един управленски ум тя се е смесила като високоалкохолен коктейл, с градусите на токсичен отпадък. Борисов управлява толкова добре, колкото знае и историята. България прилича на самолет, чийто пилот се е натряскал така жестоко, че обвинява предишните пилоти, че не са му оставили достатъчно пиене, за да се отреже напълно. В такъв самолет историята няма никакво значение.
Та нали тя и без това е изцяло комунистическа.


No comments: