Monday, October 09, 2017

Категорично не приемам оставката на Антон Тодоров - Мумията
Категорично не приемам оставката на Антон Тодоров - Мумията, първият народен представител у нас, който даде самопризнания, че не е от този свят, тоест, че е извънземно. Това е удар по българската наука, която можеше да получи шанса да осъществи контакт с чужд разум. После да не се чудим защо летящите чинии ни заобикалят - очевидно гостоприемството не ни е на ниво...:)))
Вън от шегата обаче - натирването на Мумията е жесток удар по малката секта, която се беше нарекла "Радикално крило на ГЕРБ", състояща се от Тодоров и Спас Гърневски, поставени в листите, за да бъдат изпълнителни на мръсни поръчки, парламентарни интриганти, които с пръскане на слюнки да прикриват факта, че ГЕРБ блокират работата на парламента, не придвижват важни закони и циклят в своето собствено безвремие.
Пак ще повторя - Антон Тодоров е всичко онова, което ГЕРБ искат да бъдат, но ги е страх да си го признаят. Вероятно заради това, ако човек се поразходи из групата "Не пипайте Антон" (да, треперете, има и такава) ще се удиви на жалостивите хленчове и подсмърчания в стил "Не можахме да го защитим! Не го запазихме!". Как да им кажеш на тези, които леят сълзи, че не БСП е ударила смъртоносно Мумията, че не левицата му е взела скалпа. Самата им партия го наритва, защото той вече им е камък на шията и е в състояние да удави цялата коалиция.
Ако Тодоров наистина е Мумията, трябва да схване, че неговият основен враг е ГЕРБ, защото го използваха докрай, употребиха го, ласкаеха го, че е човек с невероятна аналитичност, че е цветен, пунктуален и какво ли още не, а най-накрая го пуснаха по пистата на суджуците и едва ли някога отново ще се сетят за него.
Предлагам му да почне отсега да пише "Шайка-2" - че поне да хване времената, когато всички ще се правят, че никога не са гласували за ГЕРБ, а забиването на стрелички по снимката на Бойко Борисов ще стане национален спорт...

No comments: