Thursday, December 14, 2023

Роботи с флексове

 

Виждам отново и отново как главорезите от "десницата" стенат от политическо сладострастие като споделят снимка на главата на руския войник от Паметника. 

Отрязаната глава, която стои на паважа.

Евроатлантическата ислямска държава се самонаслаждава на своите терористични действия.

Но погледнете добре главата на снимката - сега наистина можем да оценим колко талант е вложен в този паметник. Лицето е благородно, уверено, нежно, одухотворено. Васка Емануилова и Мара Георгиева са били велики скулпторки. Те буквално са накарали металът да говори и да ти докосва сърцето...

Искам обаче да видя дали терористите ще се опияняват така от премахването на скулптурата на българския работник. Да, знам какво ще кажете - цялата политика на дясното отдавна хвана истинските работници за гушата и ги хвърли в агония, но все пак...

Този монумент винаги е бил спомен не само за съветската армия, но и за онези безстрашни българи, които воюваха на фронта срещу "роботите с картечници", както ги определи Веселин Ханчев, опияняващо талантливо.

Откъде може да е знаел, че един ден властта ще дойде в ръцете на роботите с флексове, на преките наследници на лакейския български фашизъм, който паркира страната ни в ботушите на Адолф Хитлер.

Заради това нито един парламент по тази земя няма никакъв смисъл, ако управляващата Сглобка в него се опитва да изкърти историята и да я унищожи.

Когато срещу тебе са хора, които погазват закон, памет, морал и принципи, не ти остава нищо друго освен да блокираш парламентарната трибуна. Народно събрание, което се държи като мафия е по-добре да остане в историята. Никаква Конституция, никакъв бюджет - битката днес е за историческата истина, за това България да не става жертва на политически вампири и караконджули, които никога няма да се успокоят.

Те винаги ще искат да разрушават нещо, защото разрушенията са просто външен израз на вътрешни демони. Ордата на безчестието през годините преименуваше, взривяваше, махаше и никога не получи достатъчно съпротива. Заради това една малка групичка от кресливи мракобеси получи пълен медиен монопол върху истината и посегнаха с мазни пръсти върху историята. 

На всичкото отгоре се оказа, че те нямат документи за демонтажа, а кухата им областна управителка на София, някакъв размазан телевизионен образ с бюрократичен речник и сърце от кламери, предпочете да се крие вместо да застане очи в очи с депутатите от БСП. Това е техният стил. Градски мишоци, които са много наперени в социалните мрежи, а в реалността никакви ги няма. 

А този танц с дявола ще им изиграе най-лошата шега. Те не демонстрират мускули, нито визия, нито устрем. Всичко, което се случва е страх, гавра и перверзия.

Хиляди българи проляха своята кръв, за да може днес паметта им да бъде нарязана, а евроатлантическите ислямисти да викат "Аллах Акбар", охх, пардон, "България - достоен член на НАТО и на ЕС".

Когато руската армия влиза у нас я посрещат с цветя и възторг.

Дядовците на роботите с флексове правиха кариера, пишеха доноси, вписваха с в новата среда.

Май точно това искат да заличат днешните разрушители.

Но за това флексове няма открити.

Няма открити!

 

No comments: