Sunday, August 18, 2024

Джендърската битка с биологията все повече се ожесточава

 

 

През живота си не бях гледал боксов женски мач. 

Сега специално си върнах, за да наблюдавам "триумфа" на скандалните боксьори (сърцето ми не се обръща да се обръщам към тях в женски род) Имане Халиф от Алжир и Ю Лин Тин от Тайван. 

Халиф беше като багер, който мачка конкуренцията. Италианката, която се отказа в битката срещу него, бързо беше върната в правия път и накарана да се извини. Един човек, който по нищо не прилича на жена беше без спирачки по пътя към олимпийското злато. Напук на хромозомните тестове, напук на съмненията, че той няма как да участва в женския бокс. Не само зае първото място, но и после орева света, че е жертва на онлайн-тормоз. Същото стана и с Ю Лин Тин - в своя поход към върха той не само прегази нашата Светла Каменова, но и в мача за златото си окървави своята пряка конкуренция. 

И пак пълно либерално мълчание и позорно потъване в мъглата. 

А боксьорките, които се опитаха плахо да протестират като кръстосват пръсти в знака "Х", за да покажат каква е истината за двете "шампионки" бяха охулвани, притискани, обиждани. 

Видях какво написа нашата алкохолна интелигенция за Каменова - изкараха я не само инструмент на путинизма, а някаква селянка, която не разбира абсолютно нищо от спорт, бокс, стратегия, политика или биология.

Една след друга жени ставаха жертви на мъжки юмруци, но телевизионните ни либерали не трепнаха. Нито един от тях не изпита жалост, никой не се опита да се постави на мястото на жертвите. Напротив - с изпружени от вяра в бъдещето лица те безмилостно бълваха критики, плюнки и политически токсини. 

Веселина Седларска, иначе талантлива жена, която вече е решила да скъса всички връзки с реалността, написа, че тук изобщо не говорим за хромозоми и джендъри. 

О, не. 

Това било подмолен опит на Русия да ни извади от Европейския съюз. Не напразно един познат се пошегува много яко: ето защо Путин пропусна пробивът на украинците при Куркс, бил е зает да ни вади от ЕС и да дисквалифицира тайванка и алжирка от Олимпиадата.

Ужасното в гледката на двамата джендъри, които бият жена след жена е тоталната перверзия на идеологията, която наблюдаваме. Уж всички трябваше да сме равни, уж трябваше да живеем в епохата на равнопоставенността, но се оказа, че жените плащат солената сметка за всичко това. 

Драг-кралиците всъщност са пародия на жените. 

Но тази пародия е получила официално право на живот. 

Ако бял човек подиграе чернокож, веднага ще го обвинят в расизъм. 

Но ако мъж сътвори пълна пародия на жена, това е драг-шоу и всички, които не го подкрепят са мракобеси, които не разбират бъдещето. 

Сега тази философия нахлу в женския спорт и всички боксьорки със съмнителен пол се оказаха на върха на хранителната верига. Защото тук изобщо не говорим за това, че видите ли и високите хора имали предимство в баскетбола, а че говорим за пълна идеологическа подмяна на реалността. Влизаме в някакво ново средновековие, където всички нормални стойности падат под ножа на идеологическите комисари на новата реалност.

Идеологиите са най-мощния политически инструмент, който човечеството някога е изобретявало. И заради това никога не трябва да ги подценяваме - във всяко едно политическо действие рано или късно ще открием някакво късче от идеология. Това е част от човешката природа.

Идеологията обаче може да е силна само, ако не върви срещу биологията.

Тя може, и дори е длъжна да оспорва ценности, конструкции и статукво, но няма как да оспори естественият ред на нещата. Има мъж и жена. Вероятно между тях съществуват някакви аномалии, но те са точно това - аномалии. Което не означава, че такива хора трябва да бъдат дикриминирани, подтискани, унижавани или остракирани. Всеки човек заслужава място под слънцето, но да пуснеш истински мъже в женския спорт е морално престъпление. И това го правят хора, които иначе постоянно могат да вият срещу домашното насилие и да забелват очи с писък: "Нито една повече!". Оказа се, че това просто не е вярно. Ако мъж, който твърди, че е жена, пребива жена, това е напълно допустимо. Даже е в рамките на феърплея. За да се оправдае това физическо и естетическо насилие дори се оказа, че трябва напълно да погребем биологията.

Шефът на МОК Томас Бах, който падна жертва на всички скандали и стана ясно, че повече няма да се кандидатира за поста, дори заяви, че полът вече не може да се определя по хромозомите. Тоест време е да погребем науката в името на идеологията. Оттук-нататък полът наистина може да бъде само социална конструкция, а не биологическа предопределеност. Мъж с адамова ябълка може да бъде разглеждан като боксьорка. Това е някакъв напълно нов, извратен свят, но проблемът е, че жените стават неговата най-голяма жертва. Женският спорт е напът напълно да бъде унищожен и то заради някакво идеологическо мракобесие. Можем да се опитаме до утре да даваме биологични основания за тази оценка. Но се оказа, че статуквото в МОК пет пари не дава за науката. Всеки опит темата да бъде повдигната беше приписван директно на Кремъл. Нито един от неговите рупори така и не можа да ми обясни защо му е на Путин да дисквалифицира някаква алжирка от Олимпиадата, но опорката отново и отново беше въртяна до безкрай. Ние сме в някаква ситуация, която е извадена директно от кошмар - ако не си съгласен с това, което виждаш, ти вече си враг. Не критик, не несъгласен. Ти си враг, платен от Кремъл, Путин или някой друг. В такава атмосфера здравият разум наистина не може да вирее и тепърва ще има да гледаме окървавени жени, които плащат цената за това политическо средновековие в което ни вкараха уж вестителите на бъдещето.

Ето с това ще бъде запомнена Олимпиадата във Франция. Тя представляваше политическа и естетическа катастрофа. Политическа, защото руснаците и белорусите съвсем умишлено бяха отстранени, за да нямат американците толкова силна конкуренция. А естетиката бе взривена не само с налудничавата церемония по откриването. Тя напълно бе погребана, когато жени-боксьорки кървяха под юмруците на джендъри, а цялата световна общественост се правеше, цче няма абсолютно никакъв проблем.

И целият този грандиозен спектакъл бе увековечен и с щипка киселина на родна почва. 50-ото НС в края на своето безполезно съществуване прие законови промени с които се спира пропагандирането на нетрадиционните сексуални ориентации в училище. Най-големите защитници на джендърите в бокса изригнаха като вулкан. Парламентът приел "руски" закон, върнал ни в средновековието, бил оцапал ръцете си с кръвта на бъдещи жертви. Всъщност Народното събрание просто преряза достъпа на всякакви НПО-ата до училищата и до това няколко десетки паразита да богатеят от грантове. Нищо друго.  Оказа се, обаче, че това било престъпление и съвестите на нацията, които нямаха проблем с това тайванецът да пребие Светла Каменова, се оказаха хора с нежни души и сърца и излязоха на протест. 

Протест в името на какво?

В името на безкрайната политическа катастрофа на джендър-идеологията? 

Ето това е токсичният коктейл, който ни поднася световното статукво днес. Една битка със здравия разум, биологията, науката и здравите ценности. Защото според нашите доморасли експерти се оказа, че училището не е място за получаване на знания, а за разкриване на сексуалност, по дяволите. 

Все сме живели в подли времена, но по-подли никога, ама никога не е имало.

 

No comments: