Monday, August 26, 2024

Бог е евроатлантик! :)

 

Гадни путинисти и преследвачи на гейове, докато тънете в собствената си селяния и хибридно неправоверни мисли, не си давате сметка за небесната война, която се води над главите ни...

И аз нямаше да знам, ако не бях отворил своята политическа библия - сайтът "Фактор" (това са онези хардкор пияници на които Адолф Хитлер твърде много им левее). 

И попадам на дописка със заглавие: "Бог прати две небесни поличби към Даниил, не чува молитвите му".

Зачетох се с религиозен пламък в очите.

Анонимен монах от Рилския манастир разказва пред моята политическа библия, че е имало две небесни поличби тези дни.

В деня в който прокълнатия патриарх Даниил (това пипало на Кремъл в чистата евроатлантическа вяра) изпратил писмо на митрополит Онуфрий от забранената от Киев Украинска православна църква, мълния паднала от небето и подпалила гората.

Мълния бе, путинисти такива.

Не разбрахте ли?

Бог е евроатлантик!

Анонимният монах обаче продължава с разказа за небесната война, която путинистките медии, четирихилядниците и телеграм-каналите пазят в тайна от нас.

Пак същия ден гордата украинска орда, тези кръстоносци на небесния евроатлантизъм превзели град Рилск, който не случайно носел името Иван Рилски.

С това, прости селяни такива, Бог показва, че лично той ръководи победната Украинска армия, че държи десницата на Зеленски и лично регулира стомашните киселини на ген. Сирски.

Но този "демон Даниил" (цитатът е едно към едно от "Фактор") е превърнал църквата, оххх, тук пак ще цитирам: " не в общност на свободни духовници отдадени на заветите на Исус, а се ръководи от сектантски разбирания и личностни пристрастия, обслужващи единствено чужди режими в православието и политиката"...

Това е нов жанр в журналистиката.

Аз като зоолог го издирих заради мазохистичните си напъни да чета отходните продукти на българския преход.

Небесна евроатлантическа журналистика.

На нейния фон репортерката на бТВ с "турските четници" и "пукове" ми изглежда като морален и интелектуален титан...

 

No comments: